ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΦΙΛΙΚΟ 3-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Συνεχίζει νικηφόρα η Δόξα Δράμας, για ακόμα ένα φιλικό. Μετά από καλή εμφάνιση (ελπιδοφόρα παρουσία από αρκετούς νεαρούς, “βάθος”, πολλές ευκαιρίες και ελάχιστοι κίνδυνοι ως το 60΄), η ομάδα μας κέρδισε 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Οι “Μαυραετοί” δείχνουν οτι βαδίζουν στο σωστό δρόμο, παρά τις ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και το αρκετά νεανικό σύνολο, όχι γιατί έχουν 4 νίκες σε 5 τεστ προετοιμασίας (και μια ισοπαλία), αλλά λόγω εικόνας και σταθερότητας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης βλέπει τους παίκτες να αρχίζουν να αφομοιώνουν τα προπονητικά του “θέλω”, παρότι ακόμα είναι αρκετά νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά και την ομάδα σταδιακά να “χτίζει” νοοτροπία νικητή.

Οι δυο σκόρερ της Δόξας, Σάββας Μουδούρογλου και Βασίλης Παπαδόπουλος

Τη διαφορά στη γραμμή κρούσης έκαναν οι έμπειροι φορ, Βασίλης Παπαδόπουλος (δυο γκολ) και Σάββας Μουδούρογλου (ένα γκολ και ένα δοκάρι), με άξιο συμπαραστάτη τον Χρήστο Ελέζι (δυο ασίστ ακόμα, συνεχίζοντας να “σερβίρει” γκολ στους συμπαίκτες του), αλλά και χωρίς υστερήσαντες.

Στο 11΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος αφού “έκλεψε” τη μπάλα, με διαγώνιο πλασέ στη γωνία από “μέσα” δεξιά άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 25΄ ο Μουδούρογλου είχε δοκάρι, με αριστερό δυνατό σουτ από μακριά.

Στο 30΄ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Ελέζι έδωσε την ασίστ και ο Σάββας Μουδούρογλου με δυνατό σουτ στην κίνηση πέτυχε το 0-2 με όμορφο τελείωμα.

Στο 69΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Τζαμπέγια μείωσε σε 1-2 για την ομάδα των Σερρών και το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 82΄, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου, με πλασέ στο “παραθυράκι” του Κουτογλίδη, μετά τη δεύτερη ασίστ του Ελέζι στο ματς.

Ευκαιρίες για τη Δόξα έχασαν και οι Β. Παπαδόπουλος (2΄), Μουδούρογλου (18΄, 59΄), Οικονομίδης (29΄), Αποστολίδης (47΄), Ελέζι (49΄, 75΄), εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν κλασικές.

Ευκαιρίες για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έχασαν οι Ζιάκας (61΄) και Γ. Παπαδόπουλος (64΄).

*Διαιτητής ήταν ο Σαφούρης.

*Το επόμενο φιλικό θα δοθεί το Σάββατο, στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας “Αλέκος Φρούσιος” με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό.

*Ενοχλήσεις στην προθέρμανση αισθάνθηκε ο Άγγελος Μουτζούρης και προληπτικά προφυλάχτηκε, με τον Ανέστη Τάσιο να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

*Πριν τη σέντρα τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή Γιάννη Καμπαρντίνα, 23χρονου Σερραίου που “έφυγε” από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Ι. Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Γάκης, Κουτζαβασίλης, Θεοδωρίδης, Γκούμας, Λιάρας (19΄ λ.τ. Φυλακτούδης), Γκίκα, Καρυοφύλλης, Ηλιόπουλος. Έπαιξαν και οι Κουτογλίδης, Τζαμπέγια, Ζιάκας, Γ. Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Τζοβάρας και Κωνσταντινίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης (70΄ Κολιοφούκας), Τάσιος (65΄ Μπαβέλης), Στ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης (86΄ Ρεμπετσιώτης), Ελέζι (80΄ Ρούτσης), Οικονομίδης (70΄ Κοντογιαννόπουλος), Αποστολίδης (60΄ Πετρίδης), Μουδούρογλου (74΄ Κυριακίδης), Β. Παπαδόπουλος.

**** Σχόλιο της Dramasport : Μέχρι στιγμής η Δόξα Δράμας δεν έχει χάσει σε κανένα φιλικό και δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά κάτι που χαιρόμαστε, βλέπουμε να δουλεύει εμπράκτους το νέο μοντέλο με παιδιά της Δράμας και των γύρο περιοχών και πραγματικά πήρε η διοίκηση των Μαυραετών τα ποδοσφαιρικά “Φιλέτα” της Γ’ εθνικής της περιοχής. Ευχόμαστε ότι καλύτερο που μέχρι στιγμής στο γήπεδο υπάρχει κάτι το υγιές !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *