Δόξα Δράμας: Κλείνει άμεσα ο Γιάννης Ντόσης | Κοντά στην απόκτηση Μκρτσιαν

Η Δόξα Δράμας ετοιμάζεται με υψηλούς στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής των Μαυραετών Κυριάκος Κετσιεμενίδης από την πρώτη μέρα ξεκίνησε την δημιουργία του ποιοτικότερου ρόστερ σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και τους παίκτες που υπήρχαν είδη.

Οι Μαυραετοί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Ντόση ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στο Τηλεκράτη και αγωνίζεται κυρίως στην θέση του Αριστερού μπακ όσο και στα χαφ, ενώ έχει περάσει από αρκετές επαγγελματικές ομάδες όπως:  Ο Γιάννης Ντόσης είναι γεννημένος στις 24/10/1992 και αγωνίζεται ως αριστερό Μπακ.  Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία Γιώτσα και αγωνίστηκε στη συνέχεια στην  Κ19 του Πιερικού. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, Πιερικό, Αγροτικό, ΑΠΕ Λαγκαδά, Κίτρος, ΝΠΣ Βόλου, Τρίκαλα και Πιερικό.

Επίσης πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Δόξα Δράμας για 3η φορά βρίσκεται ο έμπειρος αμυντικός Μκρτσιαν κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Τέλος, οι Μαυραετοί κλείνουν την τελευταίες εκκρεμότητες ώστε να ανακοινωθεί μέχρι τέλους του μήνα η έναρξη της προετοιμασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *