Νέα σημαντική αλλαγή προβλέπει ο ΚΑΠ της ΕΠΟ σε Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου

Νέα σημαντική αλλαγή προβλέπει ο ΚΑΠ της ΕΠΟ σε Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στα σκαριά βρίσκεται η αλλαγή των κοινοτικών/αλλοδαπών που θα συμμετάσχουν στην ενδεκάδα της εκάστοτε ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου τουλάχιστον εννέα (9) Έλληνες ποδοσφαιριστές (που να είναι κάτοχοι Ελληνικής ταυτότητας) και δυο κοινοτικούς/αλλοδαπούς σε αντίθεση με τους επτά (7) που ίσχυε έως και τη σεζόν 2022-2023. Σε περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω από 2 αλλοδαποί/κοινοτικοί ποδοσφαιριστές θα μπορούν να γίνονται αλλαγή μόνο στην θέση αντίστοιχων ποδοσφαιριστών και όχι Ελλήνων. Την ίδια ώρα αποφασίστηκε πως από την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπει σε ισχύ η τιμωρία αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών τόσο στο τρέχον όσο και στο επόμενο πρωτάθλημα για κάθε σύλλογο που θα παραιτείται από αναμέτρηση και θα την χάνει 3-0 άνευ αγώνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *