Δόξα Δράμας: Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ15

Ξεκινάει η ομάδα μας των Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League
Και με τη βούλα, με την κλήρωση του πρωταθλήματος, η παρουσία της ομάδας Κ15 του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Super League K15 αγωνιστικής περιόδου 2022/2023.
«Ήταν μια ιδέα που δρομολογήσαμε γρήγορα, συντονισμένα και με επιτυχία, όπου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παρουσία του συλλόγου μας σ’ ένα πρωτάθλημα που αποτελεί διοργάνωση επιπέδου επαγγελματικής κατηγορίας και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοργανώτρια αρχή για την τιμή που μας έκανε να δεχθεί το αίτημα της συμμετοχής μας» ανέφερε σχολιάζοντας σχετικά ο πρόεδρος του ΓΣ Δόξα Δράμας Δημήτρης Περσίδης και συμπλήρωσε: «Το όνομα της ομάδας μας θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των κορυφαίων ομάδων του ποδοσφαίρου μας . ‘Όμως το μεγαλύτερο κέρδος μας είναι ότι αυτή η ομάδα θα παίξει σε ένα πρωτάθλημα όπου θα αποκτήσει αγωνιστικές εικόνες και εμπειρίες και στα επόμενα χρόνια και με πολύ δουλειά αυτοί οι παίκτες θα αποτελέσουν μια καλή μαγιά για την ομάδα των ανδρών. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία που νομίζω ότι δεν απέχει από αυτή που χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία δημιουργίας και έργου για την επόμενη μέρα».
-Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, χωρισμένους με γεωγραφικά κριτήρια, όπου θα συμμετέχουν οι:
Α’ Όμιλος: ΑΕΚ , Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης. Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.
Β’ Ομιλος: ΑΕΛ, Άρης, Βόλος ΝΠΣ, Δόξα Δράμας, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ.
-Στον Α’ όμιλο θα διεξαχθούν τρεις γύροι των επτά αγωνιστικών (συνολικά 21 αγωνιστικές). Ειδικά για τον τρίτο γύρο, οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η ,2η ,3η και 4η θέση μετά τη λήξη των δύο πρώτων γύρων, θα αγωνισθούν σε τέσσερεις (4) εντός έδρας και τρείς (3) εκτός έδρας αγώνες, ενώ οι λοιπές ομάδες (θέσεις 5η, 6η, 7η και 8η) θα αγωνισθούν σε τρείς (3) εντός έδρας αγώνες και τέσσερεις (4) εκτός έδρας αγώνες, βάσει κλήρωσης.
Στον Β’ όμιλο θα διεξαχθούν τρεις γύροι των επτά αγωνιστικών (συνολικά 21 αγωνιστικές), ήτοι 18 αγώνες για κάθε Π.Α.Ε., ενώ ειδικά για το πρόγραμμα του 3ου γύρου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση.
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, θα αγωνισθούν σε αγώνες κατάταξης (Τελική Φάση) προκειμένου να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα Κ15.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1η ( & 8η αντίστροφη)
ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.-Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Α.Ε.Λ.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ: ΡΕΠΟ
2η ( & 9η αντίστροφη)
Α.Ε.Λ.-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ-ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
ΡΕΠΟ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
3η ( & 10η αντίστροφη)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-Α.Ε.Λ.
ΡΕΠΟ: ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
4η ( & 11η αντίστροφη)
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΡΕΠΟ:Α.Ε.Λ.
5η ( & 12η αντίστροφη)
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Α.Ε.Λ.-Π.Α.Ο.Κ.
ΡΕΠΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
6η ( & 13η αντίστροφη)
ΑΡΗΣ-Α.Ε.Λ.
ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΡΕΠΟ: Π.Α.Ο.Κ.
7η ( & 14η αντίστροφη)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Α.Ε.Λ.-ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΡΗΣ
ΡΕΠΟ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

  • Στον τρίτο γύρο, οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1, 2, 3 και 4 μετά τη λήξη των δύο πρώτων γύρων, θα αγωνιστούν σε τέσσερεις (4) εντός έδρας και τρείς (3) εκτός έδρας αγώνες, ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε τρείς (3) εντός έδρας αγώνες και τέσσερεις (4) εκτός έδρας αγώνες, βάσει κλήρωσης.
  • Το πρόγραμμα του 3ου γύρου θα καταρτισθεί κατόπιν νέας κλήρωσης.
    *Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Φωτολίβους η Δόξα Δράμας Β’ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Δράμας έχασε από την τοπική ομάδα με 3-2. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Λάζαρος Ελευθεριάδης (0-1 στο 5’) και ο Γιώργος Βασιλειάδης (2-2 στο 35’ ).
    Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *