Δόξα Δράμας: Ζυμώσεις για το μέλλον των Μαυραετών

Μπορεί η Δόξα Δράμας να δίνει την δική της μάχη για την σωτηρία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως υπάρχουν πολλά…. που γίνονται στο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Dramasport υπάρχουν εξελίξεις όσο αναφορά το μέλλον των Μαυραετών ανεξαρτήτως αν σωθεί ή όχι και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.


Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή καθώς πηγές μας αναφέρουν ότι υπήρξε ραντεβού τις προηγούμενες μέρες ώστε να υπάρξει μεταφορά ΑΦΜ ομάδας που αγωνίζεται στην Super League 2 χωρίς αυτές οι επαφές να καρποφορήσουν.


Να θυμίσουμε ότι η θητεία της σημερινής διοίκησης λήγει τον Ιούνιου του 2024 με έναν Δραμινό επενδυτή κατοικοεδρεύει στην Θεσσαλονίκη να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και να βγάλει την Δόξα Δράμας από το αδιέξοδο το οποίο έχει επέλθει.


Εκτός από τα παραπάνω σενάρια υπάρχει και ένα τρίτο που αναφέρει ότι η Δόξα Δράμας θα πάρει ΑΦΜ ομάδας ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Super League ώστε να φέρει και πάλι ζωντάνια στο γήπεδο της Δόξας.


Όλα αυτά όμως είναι θεωρίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι προτρέχει η σωτηρία της ομάδας στην Γ’ Εθνική καθώς το σίγουρο αύριο ξεκινάει μόνον από αυτόν τον στόχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *