ΑΚΑΔΗΜΙΑ “ΒΟΡΕΙΟΙ Δράμας:Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Δημοτικό ΩΔΕΙΟ Δράμας η 5η Επιμορφωτική Ημερίδα του σύλλογός

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: “ΒΟΡΕΙΟΙ Δράμας-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μοναστηρακίου”

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Δημοτικό ΩΔΕΙΟ Δράμας η 5η Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογός μας με θέμα “Δημιουργώντας παιδιά με προσωπικότητα μέσω του Αθλητισμού” και συνδυάστηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας. Η συμμετοχή γονέων, αθλητών, παραγόντων και προπονητών πολύ μεγάλη, όχι μόνο από την ομάδα μας αλλά και από όλο τον χώρο του Δραμινού Ποδοσφαίρου και Αθλητισμού.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να τονίσουμε την πολυπληθή-σύσσωμη παρουσία της γυναικείας ομάδας του Νομού μας “ΔΟΞΑ 2016” που πραγματικά ήταν εντυπωσιακή και τους ευχαριστούμε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη παρουσίαση από τον προπονητή Πασχάλη Δημαρίδη με PowerPoint και φωτογραφικό υλικό των δράσεων του Συλλόγου στα 13 χρόνια ζωής του.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο εισηγητής κ.Υφαντίδης Αχιλλέας, που όπως αναμενόταν, ήταν εξαιρετικός, καθήλωσε και εντυπωσίασε με τον διαδραστικό, γλαφυρό και απόλυτα επικοινωνιακό τρόπο ομιλίας του, όλους τους παριστάμενους, μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τιμητικές απονομές στους εξής:

1) κ.Υφαντίδη Αχιλλέα από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Νικολαΐδη Τάσο

2) στους προπονητές κυρίους Λυμπερίδη Ιωάννη (από κ.Υφαντίδη Αχιλλέα), Μπόσκο Ηλία (από κ.Αμπατζόγλου Γιώργο) και Χατζόπουλο Ιωάννη (από Γ.Γ. Ε.ΠΣ.Δ. κ.Αθανασιάδη Δημήτρη) για την πολυετή και ουσιαστική προσφορά τους στον χώρο του Δραμινού Ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών

3) Αντιπροσωπευτικά, στους γονείς της Ακαδημίας κ.Κωνσταντινίδη Κώστα και Τοπαλίδη Ιωάννη (από πατέρα Δημήτριο), για τις συνεχείς χορηγίες την φετινή περίοδο σε αθλητικό υλικό και χυμούς, νερά, κρουασάν, φρούτα κ.ά. σε κάθε εκδήλωσή μας.

4) Στην οικογένεια Πουγιούδογλου- Mundialito 5×5 – Παιδότοπος (από Δημαρίδη Πασχάλη) που όχι απλά μας φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της, αλλά μας στηρίζει πολύπλευρα σε κάθε εκδήλωση με χορηγίες και προσωπική εργασία .

5) Στον ιδρυτή της Ακαδημίας μας Παναγιώτη Ευθυβούλη (από Δημαρίδη Πασχάλη).

Μετά τις απονομές ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας που ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, πατέρας Δημήτριος και δόθηκαν τα Βασιλοπιτάκια ανά τμήμα .

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης η επίσημη παρουσίαση του τμήματος Α35 VOREIOI F.C. (Άνω των 35 VOREIOI Fathers Club). Το τμήμα έχει ξεκινήσει πριν από ένα μήνα τις προπονήσεις , έδωσε δύο φιλικά και σύντομα θα καλέσουμε για τουρνουά και φιλικούς αγώνες και άλλες αντίστοιχες ομάδες Ακαδημιών.

Οι τυχεροί ανά τμήμα που παρέλαβαν τα δώρα τους ήταν:

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ: Ο πάτερ Δημήτριος

ΤΜΗΜΑ Κ7: Κασαπίδης Κωνσταντίνος

ΤΜΗΜΑ Κ9: Σούτος Κωνσταντίνος

ΤΜΗΜΑ Κ11: Στεφανίδης Κωνσταντίνος

ΤΜΗΜΑ Κ12: Σταματιάδης Στέλιος

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ: Η αδελφούλα του Μόσχου Ιωάννη

Α35 VOREIOI F.C: Καλλιάς Κίμων Θεοφάνης

Ευχαριστούμε πολύ τον εξαιρετικό εισηγητή μας, τους παριστάμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον χορηγό επικοινωνίας STAR Βορείου Ελλάδος, τον κ. Περιστερίδη Γιάννη και τον φωτογράφο Παύλο Σιδηρόπουλο (Indrama) και ιδιαίτερα τους γονείς της Ακαδημίας μας, που και αυτή την φορά μας στήριξαν πολύπλευρα στην προετοιμασία, οργάνωση, διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *