Καλύτερη 11αδα της 19ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Βράδυ Σάββατου και πάντα τέτοια ώρα έχοντας εικόνα από τα 7 παιχνίδια της αγωνιστικής πάμε να δούμε σύμφωνα με την γνώμη των συνεργατών μας που ήταν στα γήπεδα την καλύτερη 11αδα της 19ης αγωνιστικής.

1: ΠΑΓΚΑΚΗΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον έμπειρο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, σταθερός σε όλο το ματς και με σπουδαία επέμβαση στην ευκαιρία του Βακιρτζή για τη Νέα Αμισό στο 1-2 λίγο πριν το φινάλε που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

2: ΠΑΠΠΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον δεξιό μπακ του Ξηροποτάμου, πολύ καλός ανασταλτικά βοηθώντας και στην ανάπτυξη της ομάδας του από το δεξιό άκρο στο νικηφόρο 2-0 επί της Χωριστής.

3: ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Παίζει παντού και δίνει πάντα λύσεις στον προπονητή του.

Έπαιξε αριστερά στο ματς με το Μικροχώρι και με δύο δικά του γκολ έγινε η ανατροπή για να φτάσει η ομάδα του στο νικηφόρο 3-1.

4: ΤΟΥΚΜΑΚΤΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Μακράν ο καλύτερος παίκτης της Πετρούσας στο ματς. Ήταν πάντα στο σημείο που έπρεπε με καίριες επεμβάσεις απέναντι στους ποιοτικούς επιθετικούς της Προσοτσάνης και είχε σημαντική συνεισφορά για το 0-0 της ομάδας του.

5: ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Ένα ακόμη καταπληκτικό ματς από τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του μέσα στη Νέα Αμισό. Είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς το μαρκάρισμα του Βακιρτζή και τα πήγε εξαιρετικά.

6: ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Πολλά τρεξίματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου από το νεαρό παίκτη της Προσοτσάνης, ακόμη και ως δεξιός μπακ στο τελευταίο κομμάτι του ματς βοήθησε την ομάδα του βγάζοντας και την σέντρα στη μεγάλη ευκαιρία του Χρήστου Παναγιώτου στο 94’.

7: ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Νίκη και κορυφή για τον Άγιο Αθανάσιο με 3-0 επί της Καλλίφυτου με τον Σάββα Ευκαρπίδη να βάζει την δική του σφραγίδα στο ματς με δύο τέρματα βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του.

8: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Τον μάθαμε ως σέντερ φορ στον Άγιο Αθανάσιο, ήταν εξαιρετικός ως στόπερ στους Αμπελόκηπους μέχρι τώρα και πλέον ο Βασίλης Σαρακασίδης τον χρησιμοποίησε ως αμυντικό μέσο στο νικηφόρο 5-1 μέσα στο Φωτολίβος και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του σκοράροντας και το καθοριστικό 1-3 με κεφαλιά.

9: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Η φετινή αποκάλυψη του Πανδραμαϊκού με 14 γκολ στο πρωτάθλημα πλέον και δύο πολύ όμορφα τέρματα στο νικηφόρο 4-1 απέναντι στον Άρη Καλαμώνα για την ομάδα του.

10: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Επέστρεψε από την Δόξα τον Γενάρη και κάθε αγωνιστική δείχνει την ποιότητα και την αξία του.

Πάρα πολύ καλό ματς, έτρεχε ασταμάτητα, βοηθούσε τόσο ανασταλτικά όσο και στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του να βγάλει κάποια επίθεση στην κόντρα στο 0-0 με αντίπαλο την Προσοτσάνη.

11: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Όπως ο Κυριακίδης έτσι και ο Μίλτος Ιωαννίδης είναι για 2η σερί εβδομάδα στην καλύτερη 11αδα, μια και ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Ορφέα Χωριστής.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *