Δόξα Δράμας: Στο τεχνικό επιτελείο ο Χατζηεφραιμίδης παρέμεινε ο Μπόσκος

Ο Νίκος-Άγγελος Χατζηεφραιμίδης είναι το νέο πρόσωπο που θα στελεχώσει την προπονητική ομάδα των «μαυραετών». Ο 24χρονος (19/02/99) δραμινός στην καταγωγή, είναι απόφοιτος του ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ και του ινστιτούτου αθλητικής ανάλυσης. Έχει εργαστεί παλαιότερα σαν αναλυτής στο Νέστο Χρυσούπολης και τον Πανδραμαϊκό ενώ διετέλεσε προπονητής ακαδημιών στον Άρη Μικροχωρίου και τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης.

Μετά την ενσωμάτωση του στην ομάδα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξη μου στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο της ομάδας, με στόχο να περάσω νέες ιδέες και καινοτομίες για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Δημήτρη Περσίδη και τον προπονητή Μάριο Παναγιώτου για την ευκαιρία που μου δίνουν».

Παρέμεινε ο Μπόσκος

Δίπλα στον Μάριο Παναγιώτου θα παραμείνει και φέτος ο γυμναστής Άγγελος Μπόσκος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας. O 25χρονος (06/07/1998) είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης και κατέχει το δίπλωμα UEFA B’.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Μπόσκος δήλωσε : «Η ανανέωση της συνεργασίας μου ως γυμναστής της ομάδας της Δόξας με κάνει να νιώθω τεράστια τιμή και ευγνωμοσύνη.

Το να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά με ωθεί να δείξω τον ακόμα καλύτερό μου εαυτό. Η χρονιά που πέρασε ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με αυτή την ομάδα της οποίας η πλούσια κληρονομιά αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσης για εμένα. Με ακλόνητη αποφασιστικότητα, ανυπομονώ να συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας και να διατηρήσω τις αξίες που μας καθορίζουν εδώ και χρόνια. Σε μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης, ομαδικότητας και αδιάλλακτου πάθους για το άθλημα που όλοι αγαπάμε».

Στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, συνεχίζει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Για τον παλαίμαχο Δραμινό τερματοφύλακα δεν χρειάζονται συστάσεις, ενώ η παραμονή του για δεύτερη συνεχή χρονιά θεωρούνταν δεδομένη, μετά την εξαιρετική παρουσία των τερματοφυλάκων της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *