Κέρδισαν τον Αερωπό 31-25 στο Κραχτίδης. Αρνούνται να χάσουν Απίστευτο πάθος μεγάλη νίκη – Το Σάββατο 18:00 με Πυλαία στην Μίκρα

Μετά από τρία πολύ καλά αποτελέσματα ειδικά μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ οι Δραμινοί αντιμετώπισαν τον ισχυρό Αερωπό Έδεσσας Man Dynamic ο οποίος είναι από τις παραδοσιακά ισχυρές δυνάμεις του αθλήματος ενώ πέρυσι αγωνίστηκε και σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Οι Δραμινοί από πολύ νωρίς πήραν τα ηνία του αγώνα, ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, και όταν στην αρχή του β΄ μέρους τους πλησίασε στα δύο γκολ ο Αερωπός έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια διαφορά ασφαλείας.
Ο Σάκης Βαλαβάνης είδε όλους τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα με 11 από αυτούς να βρίσκουν δίχτυα δείχνοντας τον πλουραλισμό της επίθεσης.
Πλήγμα για τους Δραμινούς ο τραυματισμός του Τουνγκελίδη ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε στο Β΄ ημίχρονο. Ξεκίνησε αμέσως φυσικοθεραπείες και θα είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι του Σάββατου.
Για μια ακόμη φορά όμως η πολύ καλή άμυνα έδωσε την νίκη.
Προσηλωμένοι οι παίκτες στον μεγάλο τους αμυντικό στόχο και σε συνδυασμό ότι για ακόμη ένα παιχνίδι οι Μπέτζιος – Παπάζογλου ήταν καταπληκτικοί κάτω από τα δοκάρια οι Δραμινοί κράτησαν πολύ χαμηλά το σκορ μέχρι που κρίθηκε το παιχνίδι.
Χωρίς ανάσα το βαρύ πρόγραμμα της Handball Premier
Σε 8 μέρες οι Δραμινοί θα δώσουν 3 παιχνίδια βγάζοντας πρόγραμμα Γολγοθά κρατώντας το αήττητο. Έτσι το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Πυλαία. Οι Δραμινοί θέλουν πολύ να διατηρήσουν το αήττητο και πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους απέναντι στην ξεκούραστη Πυλαία η οποία την Τετάρτη είχε ρεπό.
Monte Bianco Δράμα- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic 31-25
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-2, 8-4, 11-7, 14-8, 16-11 (ημχ), 16-14, 19-16, 22-18, 26-20, 27-21, 31-25
Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Ελ. Παπάζογλου, Σίνα 2, Χαϊτίδης 5, Τουνγκελίδης 1, Δέσπος 4, Παπαδόπουλος 5, Κοτσαμαρίκογλου 1, Θ. Παπάζογλου 2, Βάκκας, Φραγκούλης 2, Θωμίδης 1, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 6, Καφαντάρης 2, Κουρτίδης.
Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Κώστας, Ρομπής, Γάτσης, Μαυρόπουλος, Κράλλης 1, Μισαηλίδης 11, Μέτσης 2, Μπούτκαρης, Πάβλοβιτς 2, Βαφείδης 6, Κυριακού 3, Ιωαννίδης, Μουμτζιδέλης, Γιαννούσης.
Διαιτητές: Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 2/2. Πέναλτι: 0/0 – 3/3

Αποτελέσματα Ηandball Premier (4η αγωνιστική)
Φαίακας Κέρκυρας- Φίλιππος Βέροιας 24-28
Bianco Monte Δράμα- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic 31-25
Ζαφειράκης Νάουσας- ΠΑΟΚ 22-29
Διομήδης Άργους- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 25-26
ΑΣΕ Δούκα- ΗC Σαλαμίνα 37-36
Ιωνικός ΝΦ- ΑΕΚ 21-35
Η 5η αγωνιστική της Handball Premier
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑΣ
ΠΥΛΑΙΑ – BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 ΜΙΚΡΑ)
ΠΑΟΚ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ –ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΑΕΚ – ΔΟΥΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *