Δράμα ’86: Γιόρτασε σε μια φαντασμαγορική βραδιά τα 20 χρόνια λειτουργίας της ομάδας

Την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων η Δράμα ’86 γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της ομάδας. Το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδος, των τμημάτων υποδομής όπως και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου που επαναλειτουργεί.

Την βραδιά παρουσίασε ο Γενικός αρχηγός του συλλόγου Θόδωρος Τογανίδης, ενώ έγιναν αρκετές βραβεύσεις των ανθρώπων που βοήθησαν τον σύλλογο να φτάσει στην κορυφή.

Στην χθεσινή εκδήλωση βραβεύτηκαν οι: Ανέστης Κοβογλανίδης, Ιωάννης Κοτσαμαρίκογλου, Χρήστος Χαϊτίδης, Αχιλλέας Τόσκας, Αντώνης Καβάζης, ο προπονητής της ομάδας  Σάκης Βαλαβάνης, ο ιδρυτής του γυναικείου τμήματος του συλλόγου Κωνσταντίνος Τσελίδης, Μιχάλης Χριστοφορίδης, η ομάδα των Παμπαίδων Β για την 7η θέση στο πανελλήνιο, η ομάδα Παμπαίδων Α, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου που θα συμμετέχει στην Α2, την ομάδα νέων του συλλόγου για την 3η θέση στο πανελλήνιο και την υποδοχή των νέων μεταγραφών του συλλόγου.

Επίσης το παρόν έδωσαν και αρκετά πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας, όπως οι Βουλευτές Δημήτρης Κυριαζίδης, Αναστάσιος Νικολαϊδης,   ο Αντ. Περιφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Αναστασία Τόλιου και υποψήφιοι Δήμαρχοι Δ. Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης και Παρθένα Κιόρτεβε.

Στο τέλος τα μικρά παιδιά του συλλόγου και όλοι μαζί είπαμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΡΑΜΑ 1986.Από το γραφείο τύπου του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *