Χωριστή – Πανδραμαϊκός 0-7: Καταιγιστικοί οι κόκκινοι στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι

Στο γήπεδο Χωριστής ο τοπικός Ορφέας φιλοξένησε τον Πανδραμαϊκό για την δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας. Ο Πανδραμαϊκός ήταν καλύτερος από πρώτο λεπτό κερδίζοντας το παιχνίδι με 7-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπερούκα. Στο 21’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντάρας θα κάνει το 0-3 για τους φιλοξενούμενους, πριν βγει το ημίχρονο ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Πατένταλης θα κάνει το 0-4 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 49’ ο Μπερούκας θα κάνει το 0-5 σημειώνοντας τρίτο προσωπικό τέρμα. Ο Μπάμπης Καζεπίδης στην συνέχεια έκανε αλλαγές με αποτέλεσμα να χαλάσει κάπως τον ρυθμό της ομάδας.

Στο 75’ ο Παυλίδης έκανε το 0-6 και στο 89΄’ ο Μπελμάνι έκανε το τελικό 0-7.

Χωριστή(Γιάννης Τζεβρεντζής): Δεληγιώρογλου, Βελένης, Παπαεμανουήλ, Δεληγιώρογλου Α.(46’ Αθανασίου), Αραμπατζής(46’ Μελισσίδης), Ζάχαρης, Τζιρίτης (56’ Γεωργεφενδής), Βουτσινάς, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου(81’ Μυλωνάς), Κωνσταντινίδης (76’ Μπεζυργιάννης)

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης): Χαραλαμπίδης, Τζάρτζαλος (65’ Ζήσης), Κονταξής, Κωνσταντάρας (52’ Αιβάζης), Πατένταλης (52’ Παυλίδης), Τσάκωνας, Αχαλινόπουλος( 83’ Μπίλης), Γρηγοριάδης, Ζηλιαχόβαλης, Φουστέρης (46’ Belmani), Μπερούκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *