Δημήτρης Ουζούνης :Στόχος μου να βοηθήσω τα παιδιά από την ακαδημία του Αίαντα να επανδρωθούν στην ανδρική ομάδα

Στην  Dramasport μίλησε ο μεσοεπιθετικός του Κεραυνού Αρκαδικού Δημήτρης Ουζούνης, ο ποδοσφαιριστής που στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει σκοράρει 5 τέρματα και έχει εντυπωσιάσει με την φανέλα του Αρκαδικού.

Ο Δημήτρης Ουζούνης μετά από αρκετούς τίτλους και πάντα αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο, φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική πιο ενεργά να ενταχθεί στους προπονητές της Ακαδημίας του Αίαντα και να αγωνιστεί στον Κεραυνό ώστε να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να ενταχθούν ομαλά στην ομάδα.

Στην Dramasport μίλησε για την φετινή πορεία του Κεραυνού, για την φετινή του ανανεωμένη εικόνα με την ομάδα, τους στόχους του στην προπονητική, την συνεργασία του με τον Σάββα Σαββίδη και με την διοίκηση της ομάδα και τον Άρη Κοτανίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύο λόγια για την φετινή πορεία του Κεραυνού Αρκαδικού

Στόχος τις φετινής πορείας είναι να παίζει η ομάδα το ποδόσφαιρο τις και να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι να πάρει ότι τις αξίζει.

Τις 4 πρώτες αγωνιστικές σκόραρες 5 τέρματα βοηθώντας την ομάδα σου αρκετά, είναι στόχος η διάκριση με την φανέλα του Αρκαδικού;

Ξεκάθαρα ο φετινός μου στόχος είναι διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά, δεν αυτοσκοπό την διάκριση, αυτο το στάδιο το έχω ξεπεράσει, θέλω να βοηθήσω τα παιδιά που έρχονται και επανδρώνουν την ομάδα από την Ακαδημία του Αίαντα.

Θεωρείς ότι πέρα από την γρήγορη παραμονή ο Αρκαδικός είναι έτοιμος για κάτι περισσότερο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Επιδιώκουμε να ξεμπερδέψουμε γρήγορα με την παραμονή και μέσα από την δουλειά που γίνεται στις προπόνησης να αποδίδει η ομάδα κ να τερματίσει ψηλά δίνοντας ευκαιρίες σε ολο το ροστερ που απαρτίζεται από 7 παιδιά ηλικίας 15- 16 ετών αυτά είναι το μέλλον.

Το προηγούμενο Σάββατο με το Νευροκοπί η ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι και ηττήθηκε τελικά με 4-0, είναι κάτι που σας στεναχωρεί ή θεωρείς είναι κάτι που θα πεισμώσει την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια

Σίγουρα δεν είναι και το ποιο ευχάριστο πράγματα να χάνεις πόσο μάλλον με 4-0 , οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία γιατί έχουμε μεγάλο ροστερ, συγχαρητήρια στο project του Νευροκοπιου που απαρτίζεται απο νέα και ταλαντούχα παιδιά πήρε από το παιχνίδι αυτό που του άξιζε. Εμείς θ επικεντρωθούμε στις αδυναμίες θ δουλέψουμε πάνω σε αυτές κ θ κοιτάξουμε μπροστά.

Πως είναι σαν προπονητής ανδρικής ομάδας ο Σάββας Σαββίδης;

Με τον Σάββα είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε σαν παίκτες, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει ρεαλιστικά τα πράγματα είναι κοντά στα θέλω του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και στην φιλοδοξία των μικρών.

Τι δουλειά γίνεται στην ακαδημία του Αίαντα

Η Ακαδημία λειτουργεί με πλάνο έχει προγραμματισμό και πολλές φιλοδοξίες έχει προπονητές καταρτισμένους και ολα τα εφόδια για ένα μελλοντικό μικρό ποδοσφαιριστή.

Δημήτρης Ουζούνης με την φανέλα της Προσοτσάνης

8 Κάνεις μια προσπάθεια ως προπονητής, θεωρείς ότι πρέπει να εξειδικευτείς με το να εξελιχθείς ως προπονητής νεαρών ποδοσφαιριστών και να δουλεύεις κυρίως με ακαδημίες, ή θες κάποια στιγμή να προπονήσεις την δική ανδρική ομάδα;

Την δεδομένη χρονική στιγμή θα ήθελα να ασχοληθώ με τις αναπτυξιακές ηλικίες, είμαι κάτοχος uefa c, προς το παρόν δεν έχω στο μυαλό μου ανδρική ομάδα, για το μέλλον θα δείξει.

Δημήτρης Ουζούνης την χρονιά που η Καλλίφυτος κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του στο Αίαντα μαζί με Σάββα Σαββίδη και Στέφανο Φεστερίδη

9 Ποιοι είναι οι προσωπική στόχοι στην προπονητική;

Ως προπονητής εχω φιλοδοξίες αρχικά να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου καθώς είναι τεράστια ευθύνη να είσαι προπονητής στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα ενός μικρού παιδιού γιατί εσύ είσαι αυτός που θα του περάσει πράγματα που θα του μείνουν και θ το βοηθήσουν στην πορεία του οχι μόνο σαν ποδοσφαιριστή αλλα και σαν άνθρωπο.

10 Υπάρχει ταλέντο στον Κεραυνό Αρκαδικού;

Υπάρχει ταλέντο ναι και θα φανεί και μέσα στην χρόνια από τους μικρούς που εμπιστεύεται φανέλα ο προπονητής.

11 Πως βλέπεις την κατάσταση στο Δραμινό ποδόσφαιρο

Το δραμινο ποδόσφαιρο για εμένα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο υπάρχουν υποδομές, υπάρχει ταλέντο και ελπίζω στο μέλλον να βλέπουμε δραμινα παιδιά στην δόξα Δράμας.

Εθν. Αστέρας Καλλιφύτου Κυπελλούχους ΕΠΣ Δράμας

13 Οι δραμινοί προπονητές αξιοποιούν τα Δραμινά ταλέντα

Φαίνεται πως αξιοποιούνται παραδείγματα τα 2 παιδιά από Νευροκοπι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ,1 παιδί στον Ολυμπιακό ,3 ποιο μικρά στα κλιμάκια του ΠΑΟΚ, εάν δεν τα εμπιστευόντουσαν οι προπονητές δεν θ τα έβλεπαν οι μεγάλες ομάδες, οπότε γίνεται δουλειά.

Δημήτρης Ουζούνης με την φανέλα του Ορφέα Χωριστής

 14 Τέλος, πως είναι η συνεργασία με την διοίκηση του Κεραυνού Αρκαδικού και τον Άρη Κοτανίδη;

Ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα είναι έμπειρος παράγοντας, αγαπά την ομάδα και είναι γνώστης του ποδοσφαίρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *