Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός 0-4: Μεγάλη νίκη για τους Δραμινούς πριν το ντέρμπι με την Δόξα

Μεγάλη εμφάνιση με πάρα πολλές ευκαιρίες για τον Πανδραμαικό που αν οι ποδοσφαιριστές του ηταν πιο προσεκτικοί το σκόρ θα ήταν μεγαλύτερο. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού  κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, τραυματίστηκε ο Κιουμουρτζής στο χέρι και αντικαταστάθηκε τελευταία στιγμή απο τον Τουλκέρη.

Δυνατά μπήκε ο Πανδραμαϊκός και μόλις στο 5′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μετά απο τρομερό σλάλομ του Αχαλινόπουλου με το σουτ του πάντως να μην βρίσκει στόχο, ενώ έχασε άλλες 3 σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

 Η ομάδα του Ορφέα να προσπάθησε  να αντιδράσει στο 13′ όμως ο Βασίλης Καραγκιόζης δεν πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα. Στο 15′ οι παίκτες του Ορφέα “πάγωσαν” όταν μετά απο χτύπημα στο κεφάλι ο Νίκος Μελισσόπουλος βρέθηκε στο έδαφος και αποχώρησε τραυματίας πηγαίνοντας μάλιστα κατευθείαν στο νοσοκομείο οπού και θα μείνει σήμερα καθώς υπέστη διάσειση. Στο 21′ Εξαιρετική κομπίνα σε φαουλ, ο Μπερούκας απο πλεονεκτική θέση σούταρε για να κάνει το 0-1.

 Στο 45′ ο Τζελίδης με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Στο 54′ ο Μπερούκας και πάλι απο κοντά το 0-3. Στο 70′ Ο Παυλίδης απο πλάγια θέση το 0-4. Δίκαιο αποτέλεσμα για τον Πανδραμαικό που δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του αγώνα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χρυσοβαλάντης-Ευστράτιος Στρατούδης(Έβρου) με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση(Θράκης), και Παναγιώτη Τερζόπουλο(Έβρου)

ΟΡΦΕΑΣ: Γιουργούσης, Κριεζής, Βουλγαρίδης, Κόντο Αχμέτ, ( 59′ Τολμίδης),Παπαδόπουλος, Σουκρή Ογλού, Καραγκιόζης, Ιωαννίδης, Μελισσόπουλος, (18′ Χιντ Ιμέρ), Γκασιμπαγιαζίδης, Κουκουρίγκος.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: Τουλκέρης, Κεχαγιάς, Καζαντζίδης (75′ Σωτηράκης), Αιβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης(66′ Κονταξής), Αχαλινόπουλος, Πινδώνης (79′ Κόφφας), Παυλίδης Γ., Belmani, Μπερούκας (75′ Γιαννόπουλος)

Φωτογραφίες :SportsAddict.gr

Ρεπορτάζ : Κώστας Χαλβατζής

Γράφει Μπουτζέκης Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *