Γ’ Εθνική: Εντός έδρας ήττα για Δόξα, εντυπωσίασε ο Πανδραμαϊκός | Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για Νέστο και Παραλίμνιο

Με την τέταρτη αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής εκεί που σε 6 αναμέτρησης σημειώθηκαν 12 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 59 από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική έχουμε καταλάβει ότι την φετινή χρονιά έχουμε μια ανταγωνιστική Γ’ Εθνική με αποτελέσματα που μπορεί να μην τα περιμένει κάνεις.

Στα αποτελέσματα της ημέρας λοιπόν, μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης Άβατου στην Δράμα με αντίπαλο την Δόξα σε ένα κλειστό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τάσιου κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Ξάνθης και βρήκε το γκολ με τον Γκαρακλίδη στο 81’ για το 0-1, με τον Άρη Αβάτου να πετυχαίνει την 4η νίκη στο πρωτάθλημα σε 4 παιχνίδια.

Μεγάλη νίκη για τον Πανδραμαϊκό στην Ξάνθη με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα με 0-4, με τον Πανδραμαϊκό να έχει σε καλή μέρα τον Μπερούκα που πέτυχε 2 τέρματα, ενώ τα υπόλοιπα δύο πέτυχαν οι: Τζελίδης και Παυλίδης Γ.

Επιστροφή στις νίκες και για την Αλεξανδρούπολη αφού κατάφερε και κέρδισε δύσκολα τον πάντα μαχόμενο Θερμαϊκό Θέρμης. Η Αλεξανδρούπολη προηγήθηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρος. Στο β’ μέρος ο Θερμαϊκός ισοφάρισε αλλά στο 74’ ο Πατσιώρας χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για τον Νέστο Χρυσούπολη κέρδισε με το ρευστό 1-0 στο καβαλιώτικο ντέρμπι τον Μ.Α. Ορφανίου με 1-0. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του κ. Κετσιεμενίδη στην επιστροφή του στην Χρυσούπολη πέτυχε ο Γκατζολάρι στο 35’.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για τον Απόλλων Παραλιμνίου που κατάφερε και πήρε σπουδαία διπλό στο Κιλκίς με αντίπαλο την Αναγέννηση Πλαγιάς με 1-2, με δύο γκολ στην αρχή της αναμέτρησης στο 11’ με τον Γεωργιάδη και στο 14’ με τον Θεοδωρίδη. Το μόνο που κατάφερε η Πλαγιά είναι να μειώσει με τον Παντελιάδη στο 69’ για το τελικό 1-2.

Άπόλλων Παραλιμνίου – Φώτο Serressport.gr

Τέλος, ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στον Σοχό  εκεί που ο τοπικός Εθνικός φιλοξένησε τον Αγροτικό Αστέρα.

 Αλεξανδρούπολη FC – Θερμαϊκός Θέρμης 2-1 

(41′ Καρακασίδης, 74′ Πατσιώρας / 64′ Βενιζέλος)

Νέστος Χρυσούπολης – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 1-0 

(35′ Γκατζολάρι)

Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου 0-1 

(81′ Γκαρακλίδης)

Αναγ.Πλαγιάς – Απόλλων Παραλιμνίου 1-2

 (69′ Παντελιάδης / 11′ Γεωργιάδης, 14′ Θεοδωρίδης)

 Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός 0-4 

(22′-47′ Μπερούκας, 45+2′ Τζελίδης, 75′ Παυλίδης Γ.)

Εθνικός Σοχού – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *