ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Δόξα Δράμας 2-1: Με παίκτη λιγότερο από το 35’  οι μαυραετοί έφυγαν με άδεια χέρια

Μια ακόμη ήττα που την κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γνώρισε η Δόξα Δράμας χάνοντας χθες με σκορ 2-1 στη Κρηστώνη από τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Ο αντίπαλος που μέχρι πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε μια ισοπαλία και 4 ήττες, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Δόξα παρέμεινε χαμηλά στην 11η θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και πλέον 3 ήττες σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο ματς από τον αντίπαλο που προσέγγισε το ματς αμυντικά και απέιλησε στο 3’ με τον Παπαδόπουλο και στο 33’ με τον Ρούτση, για να φτάσουμε στο 35’ όπου αποβλήθηκε με αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα ο αριστερός μπακ της Δόξας Μαλαμούλης.

Δεν έφτανε μόνο αυτό για τη Δόξα και 5 λεπτά μετά ο Χατζηασλανίδης έκανε το 1-0, με τον Αλέξανδρο Κόντο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι με τον Αγαθαγγελίδη πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ και η Δόξα παρότι πίεσε με παίκτη λιγότερο δεν κατάφερε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χρυσέλης με βοηθούς Γούτα και Σκούτα όλοι του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ(Παμπορίδης):

Σακαλίδης, Κυριακίδης Ι., Μάντζαρης, Μαρμαρίδης (46’ Παπαδόπουλος), Ευθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Τριφηνόπουλος (46’ Αγαθαγγελίδης), Αϊβάζης, Παυλίδης (81’ Μαυροκεφαλίδης), Χατζηλιάδης Τριανταφυλλίδης (81’ Κυρανάς).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Μάριος Παναγιώτου):

Ηλιάδης, Πιτσόλης (81’ Σ. Κυριακίδης),Μαλαμούδης, Στάικος, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης (65’ Δ. Κυριακίδης), Ρούτσης (46’ Κασιάνος), Μπρατσιάνη, Παπαδόπουλος (81’ Κοντογιάννης), Μπλιός, Κόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *