Καλύτερη 11αδα της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Μια ακόμη αγωνιστική έντονων συγκινήσεων στη μεγάλη μας κατηγορία και πάμε να δούμε από τις ομάδες που πήραν θετικό αποτέλεσμα τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές:

1: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Πανδραμαϊκό και ήταν σταθερός εμπνέοντας σιγουριά σε όλη την άμυνα του Ορφέα και αποκορύφωμα η απόκρουση της αγωνιστικής στο 0-0 και πριν η ομάδα του σκοράρει για το νικηφόρο 0-1, όπου σε γυριστό σουτ του Μπαμπαλή από τα δύο μέτρα ενστικτωδώς έκανε καταπληκτική επέμβαση κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

2: ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού μπακ στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του μέσα στο Καλαμπάκι και ήταν εξαιρετικός τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

3: ΣΤΟΙΜΕΝΙΔΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Τον γνωρίσαμε πέρσι κυρίως ως κεντρικό αμυντικό στο Κ15 της Δόξας, έχει καθιερωθεί όμως στον εκπληκτικό φέτος Άρη Φωτολίβους ως δεξιός μπακ με πολύ καλές εμφανίσεις.

Για πρώτη φορά φέτος λόγω των αναγκών του παιχνιδιού έπαιξε για ένα ημίχρονο αριστερός μπακ  και ήταν πειθαρχημένος στο παιχνίδι του δίνοντας λύσεις για να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν και να φτάσει στο νικηφόρο 6-0 απέναντι στην Καλλίφυτο.

4: ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ Π.(Δόξα Βώλακα):

Πάντα στα δύσκολα δίνει λύσεις στην ομάδα του.

Με πανομοιότυπο τρόπο όπου πέρσι με γυριστή κεφαλιά σκόραρε και ο Βώλακας κέρδισε 1-0 μέσα στην Προσοτσάνη κατακτώντας τον τίτλο, φέτος στο 96’ και με το σκορ στο 1-1 με τον ίδιο αντίπαλο έκανε παρόμοια κεφαλιά και χάρισε στην ομάδα του 3 πολύτιμους βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει φέτος να επαναλάβει την περσινή μοναδική επιτυχία.

5: ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Με την εμπειρία του προσδίδει σιγουριά στην άμυνα των Αμπελοκήπων και κατευθύνει από πίσω όλη την ομάδα.

Μπορεί να δέχθηκε δύο γκολ η ομάδα του στο 2-2 με την Πετρούσα,αλλά το πρώτο ήταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2ο από σουτ εκτός περιοχής.

6: ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ(Ορφέας Χωριστής):

Πολλά τρεξίματα σε όλο το ματς, εκτελούσε όλα τα στημένα και από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν οι επιθετικές προσπάθειες του Ορφέα για να φτάσει στο νικηφόρο 0-1 επί του Πανδραμαϊκού.

7: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΟΡΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Σε παιχνίδια ντέρμπι και λεπτομερειών μετράει πολύ και η ποιότητα και ο ακραίος επιθετικός του Μέγα έβαλε την σφραγίδα του με καταπληκτική προσπάθεια και σουτ στην απέναντι γωνία για το νικηφόρο 1-0 της ομάδας του μέσα στο Καλαμπάκι.

8: ΠΟΥΛΑΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Καταπληκτικό ματς από ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που ήταν ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων της ομάδας του στο νικηφόρο 6-1 επί του Καλαμώνα και σκόραρε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή το 3-1 στο 63’ που ουσιαστικά απέβαλλε και το άγχος της ομάδας του για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

9: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Παιχνίδι που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό ο νεαρός ταλαντούχος φορ του Άρη που έκανε καθαρό χατ – τρικ με 3 πολύ ωραία τέρματα και κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή από τον τερματοφύλακα της Καλλιφύτου.

10: ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Το γνωρίσαμε στην Αλιστράτη με πολύ καλά παιχνίδια, την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της Πετρούσας έκανε ο κεντρικός μέσος στο 2-2 με τους Αμπελόκηπους βάζοντας και την υπογραφή του στο ματς μια και με δικό σουτ συρτό σουτ έξω από την περιοχή η ομάδα του πήρε την ισοπαλία στο φινάλε της αναμέτρησης.

11: ΔΑΦΝΑΚΗΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι με τον Άρη Μικροχωρίου.

Στο πρώτο μέρος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας του και στο β’ μέρος σε καθοριστικό σημείο του ματς κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-2. Πολύ σημαντική η συμβολή του στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *