ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-2: Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Την νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η ομάδα της Προσοτσάνης κερδίζοντας 2-1 μέσα στη Νέα Αμισό την ποιοτική και πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΟΠ, βάζοντας φωτιά στην κορυφή.

Μια νίκη που έφερε την Προσοτσάνη μαζί με την Χωριστή στους 31 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες με 30-22 τέρματα και διατήρησε στην κορυφή τη Νέα Αμισό παρότι πλησίασαν οι διώκτες της με 38 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με 42-15 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους μια και μόλις στο 2’ από κεφαλιά πάσα του Λάμπρου ο Ματζιάρης μπήκε στην περιοχή και με πολύ ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1.

Η Προσοτσάνη είχε την ψυχολογία με το μέρος και λίγα λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν σε γέμισμα στην περιοχή από φάουλ του Ρούσσου ο Θεοδοσιάδης έχασε την μπάλα στο κατέβασμα της μπάλας και ο Ματζιάρης έκανε χωρίς να το σκεφτεί απευθείας σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η Νέα Αμισός είχε την κατοχή της μπάλας μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αλλά κυρίως με ανορθόδοξο τρόπο και χωρίς καθαρό μυαλό προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Αβραάμ χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση.

Ξεκίνημα με γκολ στο β’ μέρος και συναρπαστική εξέλιξη

Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο με γρήγορο γκολ, αυτή την φορά για τη Νέα Αμισό.

Από ωραία προσπάθεια του Τσιμισκίδη από δεξιά αι σέντρα, πρώτη κεφαλιά του προωθημένου Τζάρτζαλου και με δεύτερη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Βακιρτζή η Νέα Αμισός θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν την ψυχολογία τους ματς και έψαξαν ένα 2ο γκολ άμεσα, με την Προσοτσάνη να συνεχίζει να αμύνεται σωστά αλλά πλέον να δέχεται μεγάλη πίεση.

Σταθερός ο Γιάννης Αβραάμ έκανε και την επέμβαση του ματς στο 1-1 όταν μετά από πρώτη σέντρα του Κυριάκου Αμαραντίδη και δεύτερη παράλληλη πάσα του Πούλα ο Γιάννης Αμανατίδης έκανε από κοντά σουτ με τον γκολκίπερ της Προσοτσάνης να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

Έτσι φτάσαμε στο 71’ με την Προσοτσάνη σε στατική φάση να μεταφέρει στο ψηλό παιχνίδι την μπάλα με τον Αστερίου να κάνει την τελική σέντρα και ο Παύλος Παυλίδης με κεφαλιά από κοντά να διαμορφώνει το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η πιο μεγάλη φάση της Νέας Αμισού να ισοφαρίσει ήταν ένα κοντινό σουτ του Τζάρτζαλου στο κάθετο δοκάρι και στην αγκαλιά του Αβραάμ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Ζήρδα Άγγελο και Παστιάδη Μανώλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Θεοδοσιάδης, Σουμπάκης(77’ Βασιλειάδης Παύλος), Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος, Βραμέντζαλης, Μπιαζάκης Δημήτρης(46’ Αμαραντίδης), Αμανατίδης, Καλλιονίδης Χρύσανθος(46’ Προβατίδης), Τσιμισκίδης(77’ Φερσιζίδης), Βακιρτζής, Πούλας(77’ Μπιαζάκης Αχιλλέας).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Παυλίδης Παύλος, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης(90’ Αβράμης), Ματζιάρης(46’ Προκοπίου), Ρούσσος(65’ Πατένταλης), Λάμπρου, Τσακμακίδης Κώστας(65’ Παναγιωτίδης), Μωϋσίδης(74’ Παναγιώτου Χρήστος).

Φώτο: Σελίδα Μπέμπηδες στο Facebook

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *