Πανδραμαϊκός – Ορφέας Χωριστής 0-1: Μεγάλο διπλό για τον Ορφέα σε παιχνίδι με αρκετό πάθος και δύναμη

Την νίκη με 0-1 πήρε ο Ορφέας Χωριστής στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας « Αλέκος Φρούσιος» αφού κατάφερε και κέρδισε στις λεπτομέρειες τον Πανδραμαϊκό.

Για τον Ορφέα Χωριστής είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην εποχή Θωμά Ματρακούκα στην ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα του Συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα και έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από στημένη φάση όταν ο Αχαλινόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Γουνατίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια ο Ορφέας ανέβασε απόδοση και έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Δούμπλατζης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα σούταρε με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους : Παπαδόπουλο και Καπουσούζη, για να φτάσουμε στο 20’ όταν ο Βουτσινάς θα βγει τετ α τετ θα πλασάρει τον Χαραλαμπίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 28’ νέο στημένο για τον Πανδραμαϊκό με τους ίδιους πρωταγωνιστές όταν ο Αχαλινόπουλος θα κάνει την σέντρα και τον Γουνατίδη με κεφαλιά να στέλνει ελάχιστα άουτ την μπάλα.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου η Χωριστή έχασε αρκετές ευκαιρίες με πιο ουσιαστική αυτή του Αθανασίου με τον Χαραμπίδη να βρίσκεται σ ετοιμότητα με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε την νίκη με τον Ορφέα Χωριστής να το βρίσκει στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90’ +3’ όταν ο Αθανασίου θα πετύχει το χρυσό γκολ για το τελικό 0-1.

Πανδραμαϊκός(Λάλας): Χαραλαμπίδης, Ζιρινίδης, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης(54’ Καμίδης), Μιχαηλίδης, Πετρίδης, Χατζηκυριάκου, Περσιανλής, Τσακίρης(67’Κωνσταντινίδης) Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης(76’ Μουρατίδης)

Ορφέας Χωριστής(Ματρακούκας): Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης(46’ Μανωλεσάκης), Παπαεμμανουήλ(85’ Καλέργης), Μπασάκογλου, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Αθανασιάδης(65’ Παρασχίδης), Καπουσούζης(65’ Ζάχαρης), Δούμπλατζης(11’ Αθανασίου), Βουτσινάς, Κάππας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *