Άρης Φωτολίβους – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 6-0: Εξάσφαιροι οι γηπεδούχοι πήραν το πολύτιμο τρίποντο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Το τελικό σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα λέει όλα.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα αναμφίβολα είναι ο Άρης Φωτολίβους που με καταπληκτική εμφάνιση κέρδισε με το ευρύ 6-0 τον προβληματικό στα τελευταία παιχνίδια Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου φτάνοντας στους 10 βαθμούς σε 5 αγώνες με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι για μια ακόμη φορά απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους γνωρίζοντας την 5η ήττα σε 5 αγώνες και όπως δήλωσε και ο Γιώργος Αμπρικίδης στο φινάλε της αναμέτρησης η ομάδα πλέον πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να ανασυνταχθεί.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο ματςκαι κατάφεραν μέσα σε 10 λεπτά να βάλουν τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση σκοράροντας δύο φορές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Μιλτιάδης Ιωαννίδης που στο 4’ με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας γράφοντας το 1-0 και στο 11’ σε κόντρα επίθεση πέρασε και τον τερματοφύλακα για να κάνει σε κενή εστία το 2-0.

Η Καλλίφυτος το μοναδικό καλό σημείο που είχε στο ματς ήταν από το 20’ εως το 45’ με οργανωτή τον Τρελλόπουλο απείλησε δύο φορές να μειώσει και να μπει ξανά στο ματς αλλά τόσο το πλασέ του Καλανίδη, όσο και η κεφαλιά του Φερσιζίδη πέρασαν άουτ.

Στο β’ μέρος οι αλλαγές βοήθησαν περισσότερο τους γηπεδούχους παρά τους φιλοξενούμενους, για να φτάσουμε έτσι στο 51’ όπου ο Μιλτιάδης Ιωαννίδης έκανα καθαρό χατ – τρικ με ωραία τρίπλα και σουτ μέσα από την περιοχή.

Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του ματς με τον Ευσταθιάδη με ωραίο σουτ στο 54’ να κάνει το 4-0, τον Δεληγιώρογλου Θανάση με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρουμελιώτη το 5-0 στο 73’ και να κλείνει το ματς με πέναλτι που κέρδισε ο Ιωαννίδης σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Γεωργιάδη που αποβλήθηκε και ως τελευταίος παίκτης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην εστία κάθισε ο κεντρικός αμυντικός Κυριακίδης, το πέναλτι εκτέλεσε ο νεαρός Σύρτας και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής της αναμέτρησης Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Σταματία Γκαϊτατζή και Μάριο Θεοφανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Κανταρτζής, Στοϊμενίδης, Αλκίδης(46’ Μουλαδάκης), Δεληγιώρογλου Θανάσης(62’ Χατζημανώλης), Γεωργιάδης Νίκος(62’ Σύρτας), Ιορδανίδης(46’ Δερβεντλής), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης, Ευσταθιάδης(74’ Κοντογιάννης), Ρουμελιώτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Γιώργος Αμπρικίδης):

Τσαγγαλίδης(74’ Γεωργιάδης), Κουτρουλάκης(46’ Γεωργαντζής), Νεοφυτίδης, Κυριακίδης, Μπαϊρακτάρι, Τσάκαλος, Σαχανίδης(46’ Σεμπελίδης), Φερσιζίδης(74’ Ματζιώρης), Καλανίδης(69’ Τσελά), Τρελλόπουλος, Παρουτσής.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *