Προσφυγή του Πανδραμαϊκού για ακύρωση της Βαθμολογίας – Κώστας Καϊρης : Θεωρώ ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από την δικαίωση μας θα είναι ανομία!!!

Ο Πανδραμαϊκός έκανε σήμερα προσφυγή Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη αποδοχή στην απόφαση της επικυρώσεως του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Πανδραμαϊκος δίνει από την αρχή της χρονιάς τον δικό του αγώνα για να συμμετάσχει αυτός στα μπαράζ ανόδου, κάτι που προσπαθεί ακόμη και τώρα. Ο πρόεδρος την ομάδας Κώστας Καϊρης δίνει τον δικό του αγώνα για την δικαίωση της Δραμινής ομάδας βρίσκοντας συμπαράσταση από την Δημοτική αρχή, από τους Βουλευτές της Δράμας και της ΕΠΣ Δράμας και σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε εδώ όλη την προσφυγή του Πανδραμαϊκου

Δείτε εδώ τι ισχύει με το ασφαλιστικό πλαίσιο για τα Αθλητικά σωματεία

Ο Πρόεδρος του Πανδραμαϊκού Κώστας Καϊρης μίλησε αποκλειστικά στην Dramasport για αυτό το θέμα

Κώστας Καϊρής  Πρόεδρος του Πανδραμαϊκου :

Από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου με επιστολές μας είχαμε ενημερώσει τους αρμοδίους φορείς για την μη εφαρμογή του αθλητικού νομού και τα αυτοδίκαια δικαιώματα μας που πηγάζουν άπαυτων.

Ήρθε πλέον η ώρα να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και στις δικαστικές αίθουσες δεδομένου ότι η ΕΠΟ δείχνει ανήμπορη(?)

και αρνητική να εφαρμόσει τα δεδομένα του νομού του κράτους…

Θεωρώ ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από την δικαίωση μας θα είναι ανομία!!!

Θυμηθείτε το Δελτίο τύπου του Πανδραμαϊκου

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι προσέφυγε σήμερα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, μη αποδεχόμενος την απόφαση της επικυρώσεως του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ζητά την εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου (Αυγενάκη) διατάξεων που σαφέστατα ορίζουν τα κριτήρια εισόδου των αθλητικών σωματείων στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, νόμο που τις επιταγές του η ΕΠΟ δεν εκτελεί. Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. τηρεί στο έπακρο τους νόμους του κράτους και περιμένει τα αυτοδίκαια δικαιώματα του, όπως αυτά πηγάζουν από τον Νόμο και την εφαρμογή τους από την Ομοσπονδία μας.

Η επιστολή της ομάδας την Παρασκευή στην ΕΠΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *