Μ.Α. Αγ. Αθανασίου – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-2: Στον τελικό η ομάδα του Λ. Μουρατίδη | Άτυχος ο Άγ. Αθανάσιος που πάλεψε αλλά έμεινε εκτός τελικού

Πρόκριση για την Α.Ε. Καλαμπακίου στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας αφού κατάφερε με 2 τέρματα να πάρει την πρόκριση, προσπερνώντας το εμπόδιο του Αγ. Αθανασίου με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Αγ. Αθανάσιος και στο 10’ ο Δημήτρης Τουματζίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Με το Καλαμπάκι να έχει τις αμφιβολίες καθώς πιστεύει ότι ο Τουματζίδης ήταν ακάλυπτος όταν έγινε η σέντρα.

Το Καλαμπάκι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε απόδοση και στο 15 απείλησε με σουτ του Μαυροβασίλη μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Νέα καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 20 όταν ο Μαυροβασίλης εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του κ. Μουρατίδη συνέχιζε να απειλεί με στημένα και σε μια αντεπίθεση στο 30’ ο Κούρτογλου θα μπει από αριστέρα θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία του Ταφα.

Συνέχισε να πιέζει το Καλαμπάκι για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι μπηκε καλύτερα και στο 47’ μετά από εκτέλεση του Μαυροβασίλη ο Γκλόγκερι έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1 για το Καλαμπάκι. Στο 49’ ο Αγ. Αθανάσιος θα κερδίσει πέναλτι με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ με το 1-1 να παραμένει.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα πήγαιναν στον τελικό με το Καλαμπάκι να χάνει 3 καλές στιγμές με Γκλόγκερι, Μαυροβασίλη και Καπτέλο, ενώ ο Άγιος Αθανάσιος με Παπαδόπουλο, Κούρτογλου και Τουματτζίδη με το 1-1 να παραμένει.

Στο 75’ πέσιμο του Κούρτογλου μέσα στην περιοχή διαμαρτυρίες για πέναλτι του Αγ. Αθανασίου ο κ. Πουλικίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας, με τις δύο ομάδες να αδηγούντε στην παράταση.

Στην παράταση το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα και στο 96’ ο Αγγελόπουλος έκανε το 1-2 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μαυροβασίλη. Στο 98΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν φάουλ με τον Παπαδόπουλο να εκτελεί με την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Τάφα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 100’ όταν ο Τουματζίδης ο Δημήτρης βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύκα, έκανε το πλασέ με τον Τάφα να μπλοκάρει.

Στο 106’ ωραίο σουτ του Παπαζώτου έξω από την περιοχή θα αποκρούσει ο Τάφα

Στο 107’ μετά από κόρνερ η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος θα βρει στο χέρι του Δημητρίου με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 119’ σουτ του Τουματζίδη Δημήτρη η μπάλ θα βρει στα σώματα θα φτάσει στον Ανέστη Τουματζίδη και αυτός από κοντά θα κάνει το 2-2 για την ομάδα του.

Γκαν γκινιόλ στο παιχνίδι στο 120’ + όταν ο Ζαπουνίδης θα βγει τετ α τετ με τον Τάφα θα προσπαθήσει να τον περάσει θα πέσει θα ζητήσουν πέναλτι οι γηπεδούχοι με τον κ. Πουλικίδη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Απο τον Αγ. Αθανάσιος ξεχώρισαν οι: Ζεκερίδης, Καραγιαννίδης, Τουματζίδης Α., ενώ απο το Καλαμπάκι οι: Μαυροβασίλης, Δημητρίου, Διαμάντι και Λεονταρίδης, ενώ για όσο αγωνίσθηκαν άρεσαν Τζιβανάκης και Αγγελόπουλος.

Αγ. Αθανάσιος (Πελικπασίδης): Πριονίδης, Δημητριάδης, Σκάρογλου, Ζεκερίδης, Καραγιαννίδης, Άλλα, Παπαζώτος, Κούρτογλου, Μπαμπασαλί, Παπαδόπουλος, Τουματζίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ιωαννίδης, Μουρζίδης, Ζαπουνίδης,Τουματζίδης Α., Βασιλειάδης

Καλαμπάκι (Μουρατίδης): Τάφα, Πέτρο, Διαμάντι, Δεμενελούδης, Γκλόγκερι, Παναγιώτογλου, Λεονταρίδης, Μαυροβασίλης, Δημητρίου, Καπτέλι, Σαλωνίδης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντινίδης, Τζιβανάκης, Κυριαζάκης, Μίλο, Αγγελόπουλος,  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *