Α.Ε. Αμπελόκηπων – Δόξα Βώλακα 0-2: Τρίτη φορά σε τελικό η ομάδα του Βώλακα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος 
Η ομάδα της Δόξας Βώλακα για τρίτη φορά στην ιστορία της πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθεί στις 28/5.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Κραχτίδη οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πανάξια πήραν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό με στόχο για πρώτη φορά στην ιστορία τους να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. 

Όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στο γκολ του Μουζενίτοβ στο 32′ που “έκοψε” τα πόδια των γηπεδούχων και στο β’ μέρος καλύτερος ο Βώλακας διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και κατάφερε λίγο πριν το φινάλε στο 81′ να κάνει το 0-2 με τον Μποσκοψίου κερδίζοντας για δεύτερη φορά την εξαιρετική και φέτος ομάδα των Αμπελοκήπων.

Φάσεις αγώναΣτο 16′ σε στημένο των Αμπελοκήπων τετατετ ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου το πλασέ σωτηρία διώχνει την μπάλα ο Παγκάκης.
Στο 32′ ωραία ενέργεια του Χαλκίδη από δεξιά παράλληλη σέντρα και ο Μουζενίτοβ σε κενή εστία κάνει το 0-1.
Στο 53′ πίεση ψηλά για τον Βώλακα κλέβει την μπάλα και ο Τσαμπάζης Γιάννης κάνει σουτ πάνω στη γραμμή διώχνει σωτηρία σε κόρνερ ο Κυσσίδης Κώστας.
Στο 81′ εκτελεί φάουλ ο Δράμπαλης και ο Μποσκοψίου από κοντά με το σώμα θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 0-2.
Διαιτητής του αγώνα:

Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Μανώλη Παστιάδη και Βαγγέλη Χασιώτη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Μιχάλης Τσοκακτσίδης):Χαραλαμπίδης, Γιαγκάζογλου(38′ Μελίδης), Κυσσίδης Κώστας, Κυσσίδης Θανάσης, Τσερκέζος, Μίτρε, Καραγκιοζίδης, Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης, Τρελόπουλος.Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Παπουνίδης και Σεξενίδης.

Δόξα Βώλακα(Χρήστος Αθανασιάδης):Παγκάκης, Μαρκόπουλος, Σεβδίλης, Μποσκοψίου, Καρπιτσάρης, Βασιλειάδης, Χαλκίδης, Σταμπουλής Θανάσης, Τσαμπάζης, Μουζενίτοβ, Σίγγος Γιάννης.Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Δράμπαλης, Τσιμισκίδης, Μαλίκης και Κυμτσάρης.
Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *