Συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή Προσοτσάνη και Πετρούσα | Ισόπαλο το ντέρμπι στο λεκανοπέδιο

Με την 15η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας, εκεί που σημειώθηκαν σε 4 αναμετρήσεις 13 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 230 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στην Νέα Αμισό έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι εκεί που ο τοπικός ΠΑΟΠ φιλοξένησε τον Άρη Φωτολίβους σε ένα παιχνίδι που είχε 2 ανατροπές. Στο 16’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Θέμη Αθανασιάδη για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φίλιππος Βασιλειάδης έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1, το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σαρακασίδη έκαναν το 1-2 με τον Ρουμελιώτη στο 63’, ενώ λίγο αργότερο ο ίδιο παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινα κάρτα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ν. Αμισός και στο 70’ ο Αχιλλέας Μπλιαζάκης έκανε το 2-2 και στο 75’ ο Πουλάς έκανε το 3-2 το οποίο και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του λεκανοπεδίου ανάμεσα στο Νευροκόπι και τον Βώλακα με σκορ 1-1. Όλα τα γκολ μπήκανε στο β’ μέρος. Αρχικά στο 80’ Μουζενίτοβ έκανε το 0-1 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζάντζας έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολο απόγευμα για την Προσοτσάνη απέναντι στον Ακρίτα Ν. Κρώμνης που επικράτησε με 4-0. Στο 20’ ο Ματζιάρης έκανε το 1-0 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, με την Προσοτσάνη να έχει την πρωτοβολία των κινήσεων και τον Ακρίτα να κρατά καλά στην άμυνα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και σε ένα καταπληκτικό πεντάλεπτο πέτυχαν 3 τέρματα με Τόπι (δύο τέρματα) και Τσακμακλιδη ένα για το τελικό 4-0.

Εκτός έδρας νίκη και για την Πετρούσα που παραμένει στην κορυφή μαζί με την Πετρούσα, αφού πέρασε πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό  0-2 από τα Κουδούνια. Στο 29’ ο Γάϊδας έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πετρούσα βρήκε 2 τέρματα με Γάϊδα και Κωνσταντινίδη για το τελικό 0-2

Αναλυτικά τα αποτέλεσματα:

ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ             ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ        3             –              2

(17’ Αθανασιάδης, 70’ Μπλιαζάκης, 75’ Πουλάς / 20’ Βασιλειάδης, 63΄Ρουμελιώτης)

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ           ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ  1             –              1

90’+4’Ζάντζας /80’ Μουζενίτοβ

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ          ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ    4             –              0

(20’ Ματζιάρης, 51’ 56’ Τόπι, 54’ Κ. Τσακμακίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ            0             –              2

54’ Γαϊδας, 73’ Κωνσταντινίδης Κ., χαμένο πέναλτι στο 29’ Γαϊδας

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(16η αγωνιστική)

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *