Πανδραμαϊκός – Καβάλα 2-0: Κέρδισε και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην Γ’ Εθνική κατηγορία στον πρώτο όμιλο έμεινε ο Πανδραμαϊκός κερδίζοντας στο δημοτικό στάδιο Αλέκος Φρούσιος με σκορ 2-0 την 2η της βαθμολογίας ποιοτική Καβάλα.’

Μια νίκη που ανέβασε την δραμινή ομάδα στους 37 βαθμούς και ουσιαστικά αν κάνει το δύο στα δύο στα ματς που απομένουν με Άβατο εκτός έδρας και Δόξα εντός δεν περιμένει κανένα αποτέλεσμα από καμία άλλη ομάδα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο παραμονής και για τη νέα χρονιά.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, η δραμινή ομάδα μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο, πίεσε ψηλά και κατάφερε μέσα σε 5 λεπτά ουσιαστικά να καθαρίσει το παιχνίδι με γκολ του Γιώργου Παυλίδη στο 61′ από ασίστ του αρχηγού Αχαλινόπουλου και στο 66′ από ξεπέταγμα του πολύ γρήγορου Στέφανου Χατζηκυριάκου και ωραίο τελείωμα με σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παπαδόπουλος με βοηθούς Κουντουρά και Τσακιρόπουλο του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Λουκάς Αποστολίδης): Μιχαηλίδης, Μητρούσης, Μεντής(40′ λ.τ. Ρεβυθόπουλος), Ντόσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου(88′ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Ιγνατίου(93′ Βασίλιεβιτς), Κουκόλης, Μπάμπουρας(93′ Στυλιανίδης), Παυλίδης.

ΚΑΒΑΛΑ(Γιώργος Αγγελίδης): Παπαποστόλου, Μπατσαράς, Μαγκαφίνης(70′ Παβλόφ), Βασιλόπουλος, Γερογιάννης, Καζαντίδης, Καρακώστας(86′ Λαζαρίδης), Βαφειάδης, Ρουμπιές(80′ Χωρινός), Ιορδανίδης(86′ Γιαννάκος),Μπαρέττας(80′ Σπανδωνίδης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *