Γ’ εθνική: Όλα τα δεδομένα μέχρι στιγμής | Πρώτες αντιδράσεις των προπονητών των Δραμινών ομάδων

Επιτέλους έχουμε χαρμόσυνα νέα για το μέλλον της Γ’ εθνικής κατηγορίας καθώς βρέθηκε η λύση ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η επιτροπή λοιμωξιολόγων πριν από λίγο άναψε το πράσινο φως για προπονήσεις των ομάδων από την ερχόμενη δεύτερα. Το 70% με 80% των ομάδων είναι προβληματισμένες για το αν τελικά θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα, με τις δύο Δραμινές ομάδες Πανδραμαϊκός και Αμπελόκηποι να δηλώνουν παρών για να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αρχικά το πράσινο φως για προπονήσεις άναψε διότι οι ομάδες δεσμεύτηκαν να τηρήσουν το αυστηρό πρωτόκολλο που ισχύει στα ενεργά πρωταθλήματα της χώρας, με  την δαπάνη να την αναλαμβάνει αποκλειστικά η Περιφέρεια και ίσως με κάποια βοήθεια από την ΕΠΟ, καθώς η ομάδες πιέζουν.

Όπως είπαμε προβληματισμός υπάρχει από τις ομάδες για το αν μπορούν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Τέλος, ερωτηματικό παραμένει για το πώς θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, σε πόσες αγωνιστικές και με τι συνθήκες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μεταβολή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τους δύο προπονητές των Δραμινών ομάδων που δήλωσαν στην Dramasport :

Μπάμπης Καζεπίδης ( Προπονητής Πανδραμαϊκού ):

Σίγουρα είναι πάρα πού σημαντικό που επιστρέφουμε σε αγωνιστικές δραστηριότητες, γυρνάμε σε αυτό που αγαπάμε και μας αρέσει να κάνουμε. Εύχομαι όλα τα παιδιά να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που θα υπάρξουν, να ξεκινήσουμε πρώτα απ’ όλα με υγεία γιατί μην ξεχνάμε ότι ο ιός ακόμα καραδοκεί και φυσικά μακριά από τραυματισμούς γιατί οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτόγνωρες.

Σε τι κατάσταση περιμένετε να βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές;

Είμαστε σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα και προσπαθούμε να υπάρχει μια μικρή συνέχεια από εκεί που το αφήσαμε, κάτι που μοιάζει δύσκολο μετά από 4 μήνες και θα πρέπει να δουλέψουμε από την αρχή. Αν αναλογιστούμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που έχουμε υπάρχει ποιότητα και θεωρώ ότι  θα ανταπεξέλθουν όλοι τους

Για το αν υπήρχε αισιοδοξία για την συνέχεια:

Για να είμαι ειλικρινής έτσι όπως παρακολουθούσα τα πράγματα δεν ήμουν αισιόδοξος ότι θα συνεχίσουμε και σίγουρα αυτή η είδηση με έκανε διπλά χαρούμενο.

Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και πως θα γίνει αυτό τόνισε :

Αυτό το κομμάτι είναι ίσως το πιο δύσκολο καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, θεωρώ ότι όποια απόφαση και να παρθεί αυτή την στιγμή θα υπάρχουν αντιδράσεις, περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι ερασιτεχνική κατηγορία και αν πάμε σε εμβόλιμες αγωνιστικές θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα, δηλώνουμε έτοιμοι και καλώς να ξεκινήσουμε.

Γιάννης Ιωαννίδης (Προπονητής Α.Ε. Αμπελοκήπων)

Αρχικά είμαστε χαρούμενοι που θα ξανα βρεθούμε και πάλι στο γήπεδο, κάτι που μας κόστισε γιατί είχαμε καταφέρει να φτιάξουμε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα. Από Δευτέρα σηκώνουμε μανίκια για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το καλό της ομάδας. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για το τι θα δούμε την Δευτέρα και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Για το αν η ομάδα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

Η εικόνα που έχω μέχρι στιγμής είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα με τους ίδιους στόχους και τα ίδια πρόσωπα, σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν επαφές για την λειτουργία της ομάδας και όλοι μας περιμένουμε τις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *