Πρωταθλητής ο Καμπανιακός στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Σημαντικές νίκες για Πανδραμαϊκό, Νέστο Χρυσούπολης, Θερμαϊκό και Άρη Αβάτου

Με την 28η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο όπου ξεκαθάρισε και μαθηματικά ο τίτλος του πρωταθλητή με τον Καμπανιακό να είναι η ομάδα που κατακτά την πρωτιά και θα παίξει στα μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και στη μάχη της παραμονής μια και μετά τους ήδη γνωστούς Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, Αλεξανδρούπολη και Αγροτικό Αστέρα που ξέραμε ότι έχουν υποβιβαστεί, τον δρόμο προς το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αν φυσικά δεν γίνει κάποια αναδιάρθρωση παίρνουν Ορφέας Ξάνθης και Βύρων Καβάλας.

Από εκεί και πέρα μένει μια θέση ακόμη στη μάχη της παραμονής με Θερμαϊκό, Πανδραμαϊκό, Άρη Αβάτου και Νέστο Χρυσούπολης να παλεύουν, με τον Νέστο να έχει το καλύτερο πρόγραμμα από τις άλλες τρεις ομάδες στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι έγινε στην 28η αγωνιστική.

Ο Καμπανιακός εξασφάλισε τον τίτλο κερδίζοντας όπως αναμενόταν με σκορ 0-4 στο Μέγα Αλέξανδρο ορφανίου, ενώ την ίδια ώρα η Καβάλα έχανε με 2-0 στη Δράμα από τον ψυχωμένο Πανδραμαϊκό.

Στη μάχη της παραμονής σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Θερμαϊκός στην Κομοτηνή με 2-1 επί του τοπικού Πανθρακικού και ο Άρης Αβάτου στο γειτονικό ντέρμπι της Ξάνθης κερδίζοντας 0-1 τον Ορφέα.

Αναμενόμενη και η νίκη του Νέστου με 4-1 επί του Αγροτικού Αστέρα, ενώ στο μοναδικό τελείως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Απόλλων Παραλιμνίου κέρδισε με 0-4 στη Μηχανιώνα τον τοπικό Ποσειδώνα.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Πιο αναλυτικά η αγωνιστική:

Ποσειδών Μηχανιώνας – Απόλλων Παραλιμνίου 0-4 (17′ Ελέζι, 30′ Γεωργιάδης, 54′ Κουτζαβασίλης, 74′ Γκέκας)

Πανθρακικός – Θερμαϊκός Θέρμης 1-2 (72′ Βάσκος πεν / 45′ Παπάζογλου, 81′ Δεινόπαπας πεν)

Πανδραμαϊκός – Καβάλα 2-0 (61′ Παυλίδης, 66′ Χατζηκυριάκου)

Μ.Αλεξ.Ορφανίου – Καμπανιακός 0-4 (14′ Σαρβανίδης, 44′ Κεχαγιάς, 60′ Ιγνατίδης πεν, 81′ Μανιός)

Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 0-1 (74′ Γκαρνέτας)

Νέστος Χρυσούπολης – Αγρ.Αστέρας 4-1 (30′ Πανταζής, 33′-77′ Ράνος, 47′ Οκάν / 45′ Τσολάκης)

Βύρων Καβάλας – Δόξα Δράμας 1-3 (57′ Τανζού / 3′-30′ Σαμπανίδης, 63′ Περσίδης)

Ρεπό: Αλεξανδρούπολη FC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *