Δόξα Δράμας Ορφέας Ξάνθης 6-0: Εύκολη επικράτηση για τους μαυραετούς

Εύκολη επικράτηση είχαμε σήμερα για τη Δόξα με το άνετο και επιβλητικό 6-0 επί του Ορφέα Ξάνθης.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι μαυραετοί έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους ανεβαίνοντας στους 43 βαθμούς.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας με την ηγετική φυσιογνωμία και προσφορά στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή τόσα χρόνια, ξεκινούν ήδη τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά που εκτός κάποιου απρόοπτου με πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα τους βρει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ξάνθης.

Όπως είπαμε για το παιχνίδι δεν χωράει κάποιο σχόλιο,  με την Δόξα να προηγείται 4-0 από το πρώτο μέρος.

Στο 6’ ο Ρούτσης με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0, για να έρθει ένα ακόμη γκολ από εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Δημήτρη Κυριακίδη στο 19’.

Στο 25’ από προσπάθεια και σέντρα του Φραγκούλη με κεφαλιά ο Χρήστος Ιορδανίδης έκανε το 3-0 για να κλείσει το πρώτο μέρος στο 4-0 με το γκολ από πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ορφέα που εκτέλεσε εύστοχα πετυχαίνοντας το 2ο γκολ του στην αναμέτρηση ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Τυπική διαδικασία το β’ μέρος με τον νεαρό Δημήτρη Κυριακίδη να κάνει χατ – τρικ και πάλι με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 88’, πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηδημητρίου σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή.

Το σκορ έκλεισε στο φινάλε της αναμέτρησης στο 91’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σάββας Κυριακίδης.

Διαιτητής Τικόζογλου, Χατζηβασιλείου – Φακανάς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης):

Κολιοφούκας, Φραγκούλης(46’ Στάικος), Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Ιωσηφίδης(75’ Κυριακίδης Σάββας), Ρούτσης(75’ Κυριαζής), Πιτσόλης, Θεοδοσιάδης(63’ Γεωργηεφέντης), Κυριακίδης Δημήτρης, Ανθουλάκης, Ιορδανίδης Χρήστος(63’ Χατζηδημητρίου).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπάμπης Χατζημεστής):

Χατζηνικολαϊδης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου(75’ Αμανατίδης), Καλαϊτζόπουλος, Σωτηράκογλου, Ιωαννίδης, Κουτσός, Κουκουρίγκος(61’ Μπογιατζίδης), Τσάκαλος(61’ Κόντο), Πασχαλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *