Ήττα σοκ του Πανδραμαϊκού στο 90’ στο Άβατο και ορατός περισσότερο από ποτέ ο υποβιβασμός: Εκτός έδρας νίκες σωτηρίας για Νέστο Χρυσούπολης και Θερμαϊκό

Το ποδόσφαιρο όχι άδικα χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς των σπορ και προσφέρει πολλές φορές έντονες συγκινήσεις και αλλαγές συναισθημάτων στο δευτερόλεπτο.
Αυτό συνέβη με τον Πανδραμαϊκό ο οποίος μέχρι το 88’ ήταν πάνω από την διαχωριστική ζώνη στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όντας στο 0-0 στο Άβατο με τον τοπικό Άρη και την ίδια ώρα με τον Θερμαϊκό να είναι στην ισοπαλία 1-1 στο Παραλίμνιο από τον τοπικό Απόλλων.
Εκεί ακριβώς όμως με πέναλτι του Παπάζογλου που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του ο Θερμαϊκός έκανε το 1-2 στο Παραλίμνιο κάνοντας ολική ανατροπή από το 1-0 που είχε διαμορφώσει ο Γκέκας στο ξεκίνημα του ματς και σαν δεν έφτανε αυτό δύο λεπτά μετά στο 90’ ο Πανδραμαϊκός δέχθηκε το γκολ του Κοντογιαννίδη από το Άβατο και έτσι βρέθηκε περισσότερο κοντά από ποτέ στον υποβιβασμό.
Ο Πανδραμαϊκός πλέον θέλει την τελευταία αγωνιστική νίκη δική του επί της Δόξας αλλά δεν του αρκεί αφού την ίδια ώρα περιμένει κάποιο δώρο είτε από τον Καμπανιακό που παίζει στη Θέρμη όντας αδιάφορος βαθμολογικά με τον Θερμαϊκό, είτε από τον Βύρων Καβάλας επίσης αδιάφορο βαθμολογικά που παίζει στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον Νέστο.
Το κακό για τον Πανδραμαϊκό είναι ότι δεν του αρκεί καν η ισοπαλία των δύο αντιπάλων του μια και ο Θερμαϊκός υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Τουλάχιστον αν δεν έχανε ο ίδιος θα κρατούσε μέσα στο παιχνίδι της παραμονής και τον Άρη Αβάτου που παίζει στη Μηχανιώνα δύσκολο ματς με τον Ποσειδώνα, αλλά πλέον με τη νίκη που πέτυχε με τον Πανδραμαϊκό πανηγυρίζει και την μαθηματική του παραμονή.

Κοντά στη σωτηρία ο Νέστος Χρυσούπολης
Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η νίκη του Νέστου στην Αλεξανδρούπολη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4 και πλέον θέλει ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.
Ο πρωτοπόρος Καμπανιακός σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έχασε στην έδρα του 2-3 από τον Πανθρακικό, η Καβάλα έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας με δύο γκολ στο β’ μέρος κέρδισε 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.
Τέλος η Δόξα είχε εύκολο έργο με τον Ορφέα Ξάνθης κερδίζοντας με σκορ 6-0.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Βύρων Καβάλας.
Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 29ης αγωνιστικής:
Απόλλων Παραλιμνίου – Θερμαϊκός 1-2 (8′ Γκέκας / 22′-88′ πεν Παπάζογλου)
Καβάλα – Ποσειδώνας Μηχανιώνας 2-2 (48′ Βασιλόπουλος, 68′ Ρουμπιές / 6′ Κωστίκος, 13′ Ξανθόπουλος)
Καμπανιακός – Πανθρακικός 2-3 (7′-37′ Ιγνατίδης / 22′ Βάσκος, 63′-86′ Φουρλατάρας)
Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός 1-0 (90′ Κοντογιαννίδης)
Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 6-0 (6′ Ρούτσης, 14′-41′ πεν-88′ πεν-90′ Κυριακίδης, 25′ Ιορδανίδης)
Αλεξανδρούπολη – Νέστος Χρυσούπολης 1-4 (27′ Ράλλης / 31′ Οκάν, 37′ Σέα, 90′ Τουρσίδης Ν, 90+3′ Τουρσίδης Φ.)
Αγροτικός Αστέρας – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 2-0 (58′, 90′ πεν)
Ρεπό: Βύρων Καβάλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *