Η καλύτερη 11αδα της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε εβδομάδα μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και έχοντας εικόνα από το μοντάζ και από τα 7 παιχνίδια της αγωνιστικής και συνομιλώντας με τους φίλους και συνεργάτες μας στα γήπεδα πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της 27ης αγωνιστικής.

1: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Κερδίζει στα σημεία την θέση στην 11αδα από τον εξαιρετικό Γιάννη Αλεξίου του Νευροκοπίου ο 16χρονος τερματοφύλακας της Πετρούσας με καλές επεμβάσεις στο νικηφόρο 2-1 με τον Καλαμώνα και φυσικά με αποκορύφωμα το πέναλτι που απέκρουσε στο 80’ του Μπάμπη Περπερίδη με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1.

2: ΚΕΡΕΜΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

Εξαιρετικό ματς από τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΠ με πολλά ανεβάσματα στο νικηφόρο 0-2 στη Καλή Βρύση και αποκορύφωμα φυσικά το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο 30’ όταν πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα γράφοντας το 0-2.

3: ΠΑΠΠΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Κάθε αγωνιστική και καλύτερος ο «μικρός» είτε παίζει ως δεξιός μπακ είτε αριστερά προσφέρει τα μέγιστα και αυτή την φορά πέρα από το ανασταλτικό κομμάτι βοήθησε πολύ με τις προωθήσεις και σωστές του μεταβιβάσεις στην ανάπτυξη της ομάδας για το τελικό 4-4 στην Αλιστράτη.

4: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Από τις σταθερές αξίες του Ορφέα φέτος στο κέντρο της άμυνας και καθοριστικός στο 1-2 στο γήπεδο Καλαμώνα απέναντι στο Καλαμπάκι μια και σε μια από τις πολλές προωθήσεις του κατάφερε με κοντινό πλασέ στο 74’ να σκοράρει και να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του στη μάχη του τίτλου.

5: ΚΑΣΣΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Από τα καλύτερα ματς του δυναμικού κεντρικού αμυντικού και μάλιστα απέναντι σε μια άκρως ποιοτική επιθετική γραμμή όπως είναι αυτή της Καλλιφύτου.

Πέρα από την πολύ καλή αμυντική του συμπεριφορά, από καθαρή ατυχία δεν σημείωσε και κάποιο τρόπο στις συχνές προωθήσεις του έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες να το κάνει μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο μέρος.

6: ΠΕΤΡΙΔΗΣ(Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ):

Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο 18χρονος ήταν με ΔΙΑΦΟΡΑ ο καλύτερος της ομάδας του στο 0-0 μέσα στο Νευροκόπι.

Ξεκίνησε στη φυσική του θέση ως αμυντικός μέσος, έπαιξε το ίδιο πετυχημένα και στο δεξί άκρο όταν τραυματίστηκε ο Μελενικιώτης και γύρισε στο κέντρο από τα μισά του β’ μέρους με αμέτρητα χιλιόμετρα και εξαιρετική παρουσία.

7: ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ(ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ):

Από τα καλύτερα ματς του ακραίου επιθετικού των γηπεδούχων στο απολαυστικό 4-4 της ομάδας του με τον Ξηροπόταμο.

Είναι ο παίκτης που έκανε στο 5’ με ωραίο σουτ το 1-0 και πέτυχε και 2ο τέρμα στο 77’ με σουτ μέσα από την περιοχή μειώνοντας σε 2-3.

8: ΤΟΛΜΑΙΔΗΣ(ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ):

Αμέτρητα χιλιόμετρα βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και λύνει τα χέρια του προπονητή του που μπορεί να βασιστεί πάνω του σε πολλές θέσεις όπως έγινε στα τελευταία λεπτά που έπαιξε στόπερ όταν τραυματίστηκε ο Χρήστος Μιχαηλίδης. Σημαντική η συμβολή του στο 0-0 με την Προσοτσάνη.

9: ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ):

Από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί να ψάξει σέντερ φορ για τη νέα χρονιά η ομάδα των Αμπελοκήπων με τον Θανάση Κυσσίδη είτε προερχόμενος από τον πάγκο, είτε αγωνιζόμενος βασικός να σκοράρει ασταμάτητα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Με δύο δικά του γκολ(καταπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση το δεύτερο) οι Αμπελόκηποι κέρδισαν στο γήπεδο Φτελιάς με 1-2 την ομάδα του Δοξάτου.

10: ΚΙΟΣΣΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ):

Πολύ καλό ματς από τον κεντρικό μέσο του Ξηροποτάμου με δύο υπέροχα γκολ στο ματς το 1-1 και το 1-3 της ομάδας του στο τελικό 4-4 με τον Μακεδονικό Αλιστράτης.

Ένα από τα αυθεντικά του δραμινού ποδοσφαίρου το ξεδίπλωσε για ένα ακόμη παιχνίδι.

11: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΟΡΗΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Πολύ καλό ματς από τον εξτρέμ της Πετρούσας που συνέβαλε τα μέγιστα στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του με αντίπαλο τον Καλαμώνα.

Με δικό του ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή το 1-1 και στις καθυστερήσεις δική του πάλι έμπνευση η σέντρα στο 2ο δοκάρι πάρτο βάλτο στον Κύρτση για το τελικό 2-1.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *