Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση για την διαιτησία με Α.Ο. καβάλας | Θεωρούμε ότι οι αποφάσεις του κ. Φιλιππίδη επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα

Πρίν απο λίγο η διοίκηση της Δόξας εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία της αναμέτρησης με τoν ΑΟΚ, αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας μας για τις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Φιλιππίδη στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής μέσα στην Καβάλα. Θεωρούμε ότι οι αποφάσεις του επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος της Δόξας Δράμας, καθώς:1) Δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι στο 43’ και ενώ το σκορ ήταν 0-1, σε «γκρέμισμα» του Σαμπανίδη από αντίπαλο αμυντικό.2) Δεν απέβαλε τον Σαλπιγγίδη όταν στο 34’ κλώτσησε ποδοσφαιριστή μας επιδεικτικά, μπροστά στα μάτια του και του βοηθού του. Αρκέστηκε μόνο στην κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, σε άλλες δύο περιπτώσεις, στο β’ ημίχρονο, δεν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.3) Σφύριζε με ευκολία και καταλόγιζε φάουλ εις βάρος μας, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας στα οποία άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η Δόξα Δράμας δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοιες διαιτητικές συμπεριφορές στο μέλλον και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα του συλλόγου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *