Απόλλων Παραλιμνίου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-0: Άδικη ήττα για την Δραμινή ομάδα

Στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Παραλίμνιο ταξίδεψε η Α.Ε. Αμπελοκήπων για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλων. Για ένα ακόμα παιχνίδι η Α.Ε Αμπελοκήπων έμεινε νωρίς στο παιχνίδι πίσω στο σκορ, αφού στο 2’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαιο πέναλτι με τον Γαϊδαρτζή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, χωρίς αποτέλεσμα απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ και στημένα. Το Παραλίμνιο πήρε και πάλι πρωτοβουλίες μετά το 20’ και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες.

Στο 26’ σέντρα του Τζαμπέγια κεφαλιά του Γαϊδαρτζή η μπάλα θα περάσει κόρνερ αφού βρήκε στον αμυντικό των Δραμινών. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες από στημένα χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Λαζόγλου.

Στο 37’ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων όταν ο Τσομαχασβίλη έβγαλε την σέντρα ο Γκούμας έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Γαϊδαρτζή που έκανε την προβολή όμως ο Στεργιανός έδιωξε πάνω από την γραμμή, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, στο 47’ λάθος του αμυντικού του Απόλλων που έβγαλε τετ α τετ τον Στάϊκο οποίος μπήκε στην περιοχή με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει πάνω από την γραμμή, στην μεγαλύτερη στιγμή των Δραμινών στο παιχνίδι.

Στην συνέχεια οι Αμπελόκηποι συνέχιζαν να πιέζουν με τον Πτηνόπουλο στο 55’ να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 65’ κόρνερ για τους Αμπελόκηπους, σουτ του Στεργιανού μέσα από την περιοχή ο Γιαννακίδης θα αποκρούσει σωτήρια.

Στο 80’ το Παραλίμνι θα κερδίσει φάουλ με τον Τσομαχασβίλη ο οποίος έκανε το γέμισμα με τους αμυντικούς να αποκρούουν αρχικά και την μπάλα να πηγαίνει έξω από την περιοχή στον Γούλα, ο οποίος έπιασε ένα ωραίο σουτ κάνοντας το 2-0 για το Παραλίμνιο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς να καταφέρουν να μετατρέψουν κάποια ευκαιρία σε γκολ με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων Παραλιμνίου: Γιαννακίδης, Σοφιανός, Τσομαχασβίλη, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Νικολαϊδης, Γούλας, Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Καριοφύλλης, Τζαμπέγια.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κούτλας, Λαδόπουλος, Γεράκης, Παπαδόπουλος, Χατζάκος.

Αμπελόκηποι: Λαζόγλου, Τόπι, Αυγουστάτος, Τσερκέζος Αμανατίδης, Καραγιαννίδης, Στεργιανός, Σαϊνίδης, Περσίδης, Χατζηδημητρίου, Καραγκιοζίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Σταϊκός, Πτηνόπουλος, Αϊδης, Τρελόπουλος, Τουματζίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *