Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσε Στέλιο Μπλιο

Η Δόξα Δράμα προχώρησε σε μια ακόμη αξιόλογη μεταγραφή αυτή του Δραμινού Στέλιου Μπλιού, δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Γ.Σ. Δόξα Δράμας, ο 24χρονος αμυντικός Στέλιος Μπλιός (13/11/97) ανήκει πλέον στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας. Άλλος ένας δραμινός ποδοσφαιριστής που έρχεται στη Δόξα και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κύργια Δράμας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την ακαδημία του Φίλιππου Δράμας και 15 χρονών αποκτήθηκε από την Καβάλα όπου έπαιξε τα επόμενα επτά χρόνια για να καταλήξει την τελευταία τριετία στον Νέστο Χρυσούπολης.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της ένταξης του στην ομάδα μας ο Στέλιος Μπλιός δήλωσε:

«Αυτό που προέχει είναι να έχουμε καλή υγεία και όπως λέμε στο ποδόσφαιρο όλα τα υπόλοιπα είναι στα πόδια μας. Σαν δραμινός που είμαι νιώθω υπέροχα που έρχομαι στη Δράμα και στη Δόξα. Κάνουμε μια προσπάθεια να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό που θέλουμε πιο πολύ είναι να κάνουμε αυτή την προσπάθεια έχοντας κοντά μας τον κόσμο της Δόξας».Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *