ΕΠΟ: Εκτός ο Αγροτικός Αστέρας, σε SL2 ο Πανδραμαϊκός

Απόφαση η βόμβα που στέλνει τον Πανδραμαϊκό στη Σούπερ Λίγκα 2 βγήκε σημερα από το Διατακτικό,  του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, πριν ακριβώς μια ώρα, οπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!!!

Απόφαση που αποβάλλει οριστικά κ αμετάκλητα του Αγροτικό Αστέρα,  για την μη έγγραφη του στα Mητρώα της ΕΠΟ (και με βάση τη νέα τροπολογία Αυγενάκη) δεν έχει αναδρομικό χαρακτήρα και τον κατατάσσει τελευταίο κ με βάση το σκεπτικό του Διατακτικού δίνει τη πρώτη θέση στον όμιλο στον Πανδραμαϊκο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας καλείται τώρα να πάρει τη Τρίτη στις 12:00 απόφαση με βάση το σκεπτικό του Διαιτητικου, που αποτελεί μονόδρομο!  Δηλαδή να ανεβάσει και τους 7 (!!!)  πρωταθλητές, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο Πανδραμαϊκος έχει δικαίωμα να προσφύγει εκ νέου, εφόσον έχει στα χέρια του, την εν λόγω απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο  ειναι το Διαιτητικο.

Η αύξηση ανόδου των ομάδων από τέσσερις σε επτά ,θα έλεγε κανείς ότι δεν δημιουργεί και τόσο  μεγάλο πια πονοκέφαλο,  αφού Ξάνθη, Διαγάρας και Εργοτέλης φαίνεται να αδυνατούν να συμμετέχουν φέτος στην Super League 2 ..

Πηγή: Sportstonoto.gr

*** Να αναφέρουμε ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία όμως ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε και επιφυλακτικοί, όλα θα κριθούν την Τρίτη και ο αριθμός των ομάδων είναι προκαθορισμένος απο την Περσινή χρονιά. Επίσης όλοι θέλουμε τον Πανδραμαϊκό στην πιο πάνω κατηγορία και ευχόμαστε την Τρίτη 2 Αυγούστου να είναι μια ιστορική μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *