Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ – Δόξα Βώλακα 3-2: Βελτιωμένος ο Βώλακας που ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 70’ (+Βιντεο)

Βελτιωμένος και ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Βουλγαρική Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ.

Ο Βώλακας δεν μπήκε τόσο καλά στο παιχνίδι και δέχτηκε 2 ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Σαράντεβ και Τσουνόβ.

Στο 16’ ωραία κάθετη πάσα θα βγει τετ α τετ ο Νικολόβ και θα κάνει το 1-0 για την ομάδα της Πιρίν. Από εκεί και πέρα ο Βώλακας ανέβασε απόδοση και στο 27’ ο Σίγγος Γιάννης θα βγει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα θα πλασάρει με τον Γκεοργίεβ να αποκρούει ενστικτωδώς.

Στο 29’ ωραία προωθημένη μπαλιά του Μίλτου Βασιλειάδη θα παίξει τον Αλμανίδη που θα διασχίσει το μισό γήπεδο θα βγει τετ α τετ και θα κάνει το 1-1 για τον Βώλακα.

Στο 31’ ωραία προσπάθεια του Σίγγου Γιάννη από αριστερά θα βγάλει την σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μαρκόπουλο με προβολή θα κάνει το 1-2 για τον Βώλακα, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Πιρίν μπήκε καλύτερα απείλησε 2 φορές με τον Παγκάκη να είναι σε ετοιμότητα.  Στο 70’ η Πιρίν θα ισοφαρίσει όταν ο Μακρίεβ θα κάνει ένα γέμισμα ο Σαράντεβ θα σπάσει την μπάλα και ο Αλίμ με προβολή θα κάνει το 2-2.

Στο 85’ ο Νικολόβ θα  θα κάνει μια ωραία κούρσα θα περάσει και τον Παγκάκη και από πλάγια θέση θα κάνει το 3-2 για την ομάδα της Πιρίν το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ:  Γκεοργίεβ, Μακρίεβ, Ιλίβ, Γκοζντανόβ, Γκουνζεβ, Ζαϊντενοβ, Αιμπανόφσκι, Νικόβ, Σαράντεβ, Τσουνόβ, Αλίμ.

Στο β αγωνίστηκαν οι: Μουλαμουσαφά, Μοντόβ, Κουτσανόβ, Γκουργαϊκόβ, Σινανόβ, Κιτσουκόβ, Σερίβ.

Δόξα Βώλακα: Παγκάκης, Σταμπουλής Θ., Σίγγός Ηλίας., Μποσκοψίου Π., Μαρκόπουλος Δ., Βασιλείαδης Μ., Αλμανίδης, Δράμπαλης Κ., Στάϊκος Ν., Μποσκοψίου Β., Σίγγός Ι.

Στο β΄αγωνίστηκαν οι: Αϊδης., Κυμτσάρης, Μαλίκης, Αμπατζίδης, Σίγγος, Δράμπαλης Γ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *