Γ’ Εθνική:Συνεχίζεται το σίριαλ για την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής

Συνεχίζεται το σίριαλ για την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής με πιθανή πλεόν ημέρα διεξαγωγής ίσως την Κυριακή. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική αναβολή της αγωνιστικής και πλέον κανένας δεν ξέρει την τελική τροπή των γεγονότων.

Σε νέα αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής για το 1ο όμιλο στη Γ’ Εθνική προχώρησε η ΕΠΟ.

Η επιτροπή Εφέσεων άργησε να  ανακοινώσει την απόφαση  για την έφεση της Αλεξανδρούπολης στην καταγγελία της Δόξας Δράμας,που εντέλει απορρίφθηκε με αποτέλσμα η 22η αγωνιστική η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (13/4) να μεταφερθεί στις 17/4.

Η απόφαση της  Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

Συνεκδίκασε με την παρουσία των διαδίκων την από 4/4/2022 έφεση της Δόξας Δράμας και την από 4/4/2022 έφεση του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης κατά της υπ’ αριθμ. 188/2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την από 4/4/2022 έφεση  του του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την από 4/4/2022 έφεση της Δόξας Δράμας. Μεταρρύθμισε την υπ’ αριθμ. 188/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβαλλόμενη ποινή σε βάρος του Π.Ο. Αλεξανδρούπολης. Επέβαλε στον Π.Ο. Αλεξανδρούπολης συμπληρωματικά και την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση για την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής:

Αναβλήθηκαν, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 13/4 αγώνες του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, λόγω μη έκδοσης τελεσίδικης απόφασης από την αρμόδια επιτροπή σε υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ομάδες του συγκεκριμένου ομίλου.

Τα παρακάτω παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής που αναβάλλονται είναι τα εξής:

Θερμαϊκός Θέρμης – Ορφέας Puma Ξάνθης (Δημ. Γηπ. Θέρμής ώρα 16.00)
Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Πλαγιάς (Γηπ. Αγροτικού Αστέρα «Δ. Κοντικάκης» ώρα 16.00)
Εθνικός Σοχού – Δόξα Δράμας Γ.Σ. (Δημ.Γηπ. Σοχού ώρα 16.00)
Πανδραμαϊκος Α.Ο. – Νέστος Χρυσούπολης (Δημ. Γηπ. Ξηροποτάμου Δράμας ώρα 16.00)
Απόλλων Παραλιμνίου – Π.Ο. Αλεξανδρούπολης (Γηπ. Παραλιμνίου Σερρών ώρα 16.00)
Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Γηπ. Γενησέας Ξάνθης ώρα 16.00)

Σε ό,τι αφορά τα μπαράζ ανόδου για τους πρωταθλητές των ομίλων αυτά ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στις 17/4, όμως, η διαδικασία θα πάει ακόμη πιο πίσω καθώς υπάρχει και η εκκρεμοδικία λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Μακεδονικός για το παιχνίδι του με την ΑΕ Λευκίμμης στον 2ο όμιλο.

Θυμίζουμε ότι στις 24 Απριλίου είναι το Πάσχα και το πιθανότερο είναι τα μπαράζ ανόδου να ξεκινήσουν αρχές Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *