Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ: Διαστημική, στη Βαυαρία, η Μπάγερν

Αναμέτρηση που κρίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης του Champions League. Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ στη Βαυαρία, με τη στήλη του Bet of the Day να αναλύει και να ποντάρει.

Σαν υποχρέωση αντιμετώπισε εντός έδρας το Σάββατο την Αουγκσμπουργκ η Μπάγερν. Σαν υποχρέωση αντιμετώπισε εντός έδρας το Σάββατο την Αουγκσμπουργκ. Δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό και ιδέες, χρειάστηκε ένα σφύριγμα για να σκοράρει στο 82′ από τα έντεκα μέτρα ο Λεβαντόφσκι. Στα θετικά πως ο κόουτς Νάγκελσμαν προφύλαξε ή ξεκούρασε τους Ερναντέζ, Κομάν, Γκορέτσκα και Γκνάμπρι, ώστε αμφότεροι να έχουν καθαρό μυαλό ενόψει της Βιγιαρέαλ. Για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός ο στόπερ Ζίλε. Πάγια εκτός ο μπακ Σαρ και ο χαφ Τολισσό.

Στοίχημα παρολί: Τι είναι και γιατί έχουν μεγαλύτερο κέρδος;

Υποδέχθηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο η Βιγιαρεάλ, το Σάββατο και περιορίστηκε στο 1-1. Ολικό ροτέισον επιχείρησε ο Ουνάι Εμερι, έκανε 11/11 αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. Μοιραία έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω του πρωταθλήματος. Ταξιδεύει στο Μόναχο δίχως τον αριστερό μπακ Αλμπέρτο Μορένο.

Αναμέτρηση που κρίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Φαβορί, βάσει ποιότητας, φανέλας και ιστορίας η Μπάγερν, αλλά όχι σε τιμές 1.20 – 1.25. Η Βιγιαρεάλ είναι μαχητική, μπορεί να βρει γκολ στη Βαυαρία μέσω αντεπιθέσεων και απέναντι στην προβληματική άμυνα των Γερμανών. Παρά ταύτα, δύσκολα θα χαλάσει ο άσος.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά Champions League στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *