Αδριανή – Κ. Βρύση 0-1: Επαγγελματική νίκη για την Κ.Βρύση

Στην Αδριανή ο τοπικός Ηρακλής φιλοξένησε την Κ. Βρύση σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν  να πάρουν την νίκη με το ρευστό 0-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κ. Βρύση μπήκε καλύτερα και στο 15’ απείλησε για πρώτη φορά με τον Κωνσταντινίδη. 

Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Δάφτσιο Αθ. για να ανοίξουν το σκορ.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η Αδριανή ανέβασε απόδοση και απείλησε πρώτη φορά όταν ο Καλογριάς μπήκε στην περιοχή έσπασε την μπάλα στην μικρή περιοχή με τον Τσακίρη να μαζεύει την μπάλα  πριν γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα.

Στο 39’ ο Χατζηγεωργίου θα βγει τετ α τετ με τον Τσακίρη να αποκρούει σωτήρια, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε στην δύναμη με την Κ. Βρύση να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βασιλειάδη στο 57’ και στο 59’ για να κλειδώσει την νίκη, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 69’ ο Χατζηγεωργίου έκανε μια ωραία κούρσα μπήκε στην περιοχή έσπασε την μπάλα στον Τανίδη με τον Τσακίρη για μια ακόμη φορά να σώζει την εστία, για το τελικό 0-1.

Αδριανή: Κοτσάκης, Τανίδης Κ., Παπανικολάου Ν.(13’ Γκούντης) ,  , Σκριτζόβαλης, Κουγιουμτζής, Τσαγκαλίδης(46’ Γιαννακόπουλος), Λιόντας, Τανίδης Γ.(60’ Πρίντσιος), Καλογριάς, Χατζηγεωργίου(66’ Γιαννόπουλος Κ.).

Κ.Βρύση : Τσακίρης, Κότας(26’ Λάμπρου), Χατζηνικολάου, Δάφτσιος Χρ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης Β., Δάφτσιος Αθ., Βασιλειάδης Π., Κωνσταντινίδης . Τούσκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *