Καστρινός – Καλλίφυτος 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Στο βοηθητικό γήπεδο της Δόξας ο Καστρινός φιλοξένησε την Καλλίφυτο, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα το χάρηκαν όσοι το είδαν αφού το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 5’ ο Ασλανίδης έκανε το σουτ με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει σε υπερένταση. Στο 10’ η Καλλίφυτος είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν η προσπάθεια του Χριστοφορίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 15’ και κόντρα στην ροη του παιχνιδιού ο Καστρινός άνοιξε το για το 1-0 με τον Αλμανίδη . Η Καλλίφυτος συνέχισε να απειλεί για κάποιο γκολ και στο 30’ ο Πλακανδαράς βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει σωτήρια.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους μεγάλη ευκαιρία για τον καστρινό με τον Μουρατίδη με τον Κέντογλου να βγάζει πάνω από την γραμμή, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χριστορίδη να έχει στο 55 μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Θεοδωρόπουλο να του λέει όχι σε σουτ. Στο 65’ ο Καστρινός είχε δοκάρι με τον Μουρατίδη. Στο 85’ ο Χριστοφορίδης βρήκε το για το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καστρινός: Θεοδωρόπουλος, Κεραμύδης, Ηλιόπουλος, Μήτρου, Τσάννης, Παπαδόπουλος, Αλμανίδης, Κουτρουλάκης, Μουρατίδης, μαυρίδης, Κυριακίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μαυρίδης, Μουσάκου, Τσαγγαλίδης.

Καλλίφυτος: Πιτσακτσής, Παπαδόπουλος Π., Βογιατζής, Κέντογλου, Παπαδόπουλος Κ., Τσάκαλος, Σοφιανίδης, Πλακνδαράς, Χριστοφορίδης, Σαχανίδης, Ασλανίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παράσχου, Νεοφυτίδης, Πετρίδης, Κωνσταντινίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *