Άνετες Νίκες για Άγιο Αθανάσιο και Αρκαδικό | Δύσκολα η Προσοτσάνη και η Χωριστή

1η αγωνιστική και σήμερα στου υπόλοιπους δύο ομίλους του Κεπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εκεί που δεν έλειψαν και σήμερα τα περίεργα αποτελέσματα.

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ο Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου φιλοξένησε τον Μ.Α. Αγίου Αθανασίου, σε ένα ματς που οι  φιλοξενούμενοι το τελείωσαν στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης καθώς είχαν σε φοβερά κέφια τον Παπαδόπουλο.

Στο 13’ ο Παπαδόπουλος έκανε μια ωραία κούρσα από αριστερά έβγαλε την σέντρα με τον Τουματζίδη να ανοίγει το σκορ για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.

Το Νευροκόπι στην συνέχεια ανέβασε απόδοση και προσπάθησε να βρει κάποιο γκολ πριν βγει το ημίχρονο, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Άγιος μπήκε καλύτερα με τον Ακρίτα να μένει και με 10 παίκτες. Στο 53’ ο Βασιλειάδης έκανε το 0-3 και στο 60’ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-4, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 Μεγάλο παιχνίδι και στην Νέα Αμισό εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ορφέα Χωριστής. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με το πέναλτι του Κουμπρόγρου.

foto Αρχείου

Στο 22’ ο Παυλίδης έκανε το 0-2 για την Χωριστή το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Νέα Αμισός μείωσε σε 1-2 με τον Παπακωνσταντίνου και στο 83’ η Χωριστή κλείδωσε την νίκη με το γκολ του Αμανατίδη για το τελικό 1-3, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης έχει η Νέα Αμισός.

foto Αρχείου

Στα Κουδούνια ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε τον Αρκαδικό σε ένα παιχνίδι που στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 40’ ο Αρκαδικός άνοιξε το σκορ με γκολ του Ουζούνη στο 40’, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αρκαδικός βρήκε άλλα δύο τέρματα με τον Νουσδίλη με το 0-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

foto Αρχείου

Στην Προσοτσάνη η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Άρη Μικροχωρίου σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ με τους Ρούσο και Τσακμακίδη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν το παιχνίδι με τους Μύλο και Μπουμπέκη.

Στα δύσκολα όμως μιλούν οι αρχηγοί και οι ηγέτες και ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Αστερίου και στο 77’ έκανε το 3-2 χαρίζοντας την νίκη στην Προσοτσάνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αστέρας Κουδουνιών – (Αίαντας) Κεραυνός Αρκαδικού 0-3

(Ουζούνης 40′,61’-78′ – Νουσδίλης )

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Ορφέας Χωριστής 1-3

(Παπακωνσταντίνου 80′ / Κουμπρόγλου πεν. 12′ – Παυλίδης 22′, 83’ Αμανατίδης)

4ος Όμιλος:

ΓΣ Προσοτσάνης – Άρης Μικροχωρίου 3-2

(Ρούσσος 9′ – Τσακμακίδης 17′ – Αστερίου 77′ / Μίλο 23′ – Μπουμπέκης 63′)

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου 0-4

(Τουμαντζίδης 13′ -15′,60′  Παπαδόπουλος ,Βασιλειάδης 53′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *