Γραμμένη – Καλαμπάκι 1-2: Με πρωταγωνιστή τον Δημητρίου το Καλαμπάκι

Στην Γραμμένη ο τοπικός Μέγας φιλοξένησε το Καλαμπάκι σε ένα παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι ανταγωνιστικοί και να βάζουν τελικά δύσκολα στην ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στα πρώτα λεπτά έγινε παιχνίδι κέντρου και στο 25’ το Καλαμπάκι είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη, με την προσπάθεια του να περνάει εκτός.

Στο 31’ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Αγγελόπουλο με τον Αστεριάδη να λέει όχι, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι και στο 60’ ωραίο ένα – δυο Αγγελόπουλους με τον Δημητρίου με τον πρώτο να χάνει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 70’ φάση διαρκείας στα καρέ του Καλαμπακίου όταν  ο Φερφέρης έκανε το σουτ με τον Τότκα να αποκρούει νέο σουτ από Χατζησαββίδη με την μπάλα να περνάει εκτός.

80’ ωραίο προσπάθεια του Δημητρίου κερδίζοντας τελικά τον Αστεριάδη για το 0-1 του Καλαμπακίου. Ένα λεπτό αργότερα και συγκεκριμένα στο 81 ο Ελευθεριάδης έκανε το 1-1 και στο 89’ πάλι ο Δημητρίου έκανε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις το Καλαμπάκι θα κερδίσει το φάουλ με τον Καπτέλι να εκτελεί και με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με τον διαιτητή όμως να σφυρίζει το οφσάιντ καθώς παίκτης του Καλαμπακίου που ήταν στην φάση εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, για το τελικό 1-2.

Μέγας Αλεξ. Γραμμένης: Αστεριάδης, Γαβαις, Σπυρίδης, Στάϊκος, Σαμαράς, Φερφέρης, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χατζησαββίδης, Αθανασιάδης, Ελευθεριάδης.

Στο β μέρος αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Τ., Γεωργιάδης.

Καλαμπάκι: Τότκας. Πέτρο, Διαμάντι, Λεονταρίδης, Κλογκίρι, Κυριαζάκης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης.

Στο  β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Τζιβανάκης, Καράνταης, Παπαηλίας, Λαζαρίδης, Σαραφείμιδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *