Μακεδονικός Αλιστράτης – Ηρακλής Μαυροβάτου 2-2(1-2 στα πέναλτι): Πρόκριση για τους φιλοξενούμενους με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Χαρπαντίδη!!

Την πρόκριση του στη γ’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε ο Ηρακλής Μαυροβάτου κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι με 2-1 εκτός έδρας τον δυνατό φέτος Μακεδονικό Αλιστράτης.

Ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό με το ισόπαλο 2-2 να οδηγεί τις δύο ομάδες στα πέναλτι όπου μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας Χαρπαντίδης που κατέβασε τα ρολά αποκρούοντας 3 πέναλτι!!

Στη κανονική διάρκεια ο Μαυρόβατος μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 14’ με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή ο Σωτηριάδης ξεγέλασε τον τερματοφύλακα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Πριν προλάβει να αντιδράσει η Αλιστράτη, στο 24’ ήρθε και το 2ο τέρμα για τον Μαυρόβατο με τον Αγγελίδη να τροφοδοτεί τον Σωτηριάδη που έκανε σουτ από πλάγια έδιωξε ο Γιουσούφ Ογλού και στην επαναφορά ο Αγγελίδης από κοντά έκανε το 0-2.

Άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων δύο λεπτά μετά με τον Θεοφανίδη να εκτελεί φάουλ από πλάγια η μπάλα πέρασε από τον τερματοφύλακα Χαρπαντίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 και λίγο αργότερα είχαν και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με ωραίο στοπάρισμα και σουτ μέσα από την περιοχή του Στέφανου Ιωαννίδη που βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Ωραίο ματς έγινε και στο δεύτερο μέρος με την Αλιστράτη να ψάχνει την ισοφάριση και τελικά να την βρίσκει 5 λεπτά πριν το τέλος στο 85’ με τις δύο αλλαγές του Αντώνη Παπάζη να συνεργάζονται.

Ο Μυλωνάς Α. έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα σουτ από δεξιά με τον Χατζηπουργάνη να κάνει την προβολή και από κοντά και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Την πολύ μεγάλη φάση πριν το φινάλε του αγώνα και πριν οδηγηθούμε στα πέναλτι την είχε ο Μαυρόβατος στο 90’ με τον Ελευθεριάδη να κάνει σουτ να αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά από πλεονεκτική θέση το σουτ του Κονδυλίδη πέρασε άουτ.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι που όπως είπαμε μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Μαυρόβατο ήταν ο Χαρπαντίδης με τρείς αποκρούσεις και το τελικό 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δηλγεράκης Αθανάσιος με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Δημόπουλο Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Αντώνης Παπάζης):

Γιουσούφογλου(90’ Καρακούσης), Αντωνιάδης, Παλιόγλου(55’ Χατζηπουργάνης), Γιάντσιος Πασχάλης, Γιάντσιος Χρήστος, Τρύφων, Παρασκευάς, Μαλλές, Μυλωνάς Α.(62’ Μυλωνάς Α.), Ιωαννίδης, Θεοφανίδης(46’ Φουδούλης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Χαρπαντίδης, Βουνοτραπίδης, Καλτσίδης(46’ Χαραλαμπίδης), Τικταπανίδης, Κωνσταντινίδης, Χατζησαββίδης(81’ Ελευθεριάδης), Σωτηριάδης, Κεσίδης, Τσαουσίδης(59’ Κελεσίδης), Κονδυλίδης, Αγγελίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *