Φίλιπποι Δοξάτου – Μακεδονικός Αλιστράτης 0-3: Δίκαιη επικράτηση για ένα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ από τα παλιά!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Παρουσία αρκετών φιλάθλων των δύο ομάδων διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» το μπαράζ των δύο δεύτερων της Β’ κατηγορίας.

Νικητής ο Μακεδονικός Αλιστράτης καθαρά και δίκαια με σκορ 3-0 απέναντι στους Φιλίππους Δοξάτου και πλέον ο Μακεδονικός στον ΤΕΛΙΚΟ αγώνα κατάταξης το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον 12ο της Α’ κατηγορίας Άρη Φωτολίβους.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο ξεκίνημα χωρίς φάσεις, με τον Μακεδονικό όμως να έχει την κατοχή της μπάλας και μετά το 15’ να αρχίζει να απειλεί με σουτ του Αντώνη Δημητριάδη και στο 27’ με κερδισμένο πέναλτι σε πτώση του Στέφανου Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τοσούνογλου διαμορφώνοντας το 0-1.

Το Δοξάτο προσπάθησε να απειλήσει, ο Μακεδονικός όμως είχε πλέον ανέβει ψυχολογικά και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 42’ με τον Στέφανο Ιωαννίδη να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Μπάτζιο που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα σε κενή εστία στα δίχτυα.

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει στο 42’, το έκανε στο 50’ ο Μπάτζιος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον Καραγιαννίδη για το 0-2.

Το Δοξάτο άλλαξε σχηματισμό, προσπάθησε να απειλήσει, είχε δύο καλές στιγμές αλλά ουσιαστικά το ματς το κλείδωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Μακεδονικού Στέφανος Ιωαννίδης με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή για το τελικό 3-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Αλέκο Παρασκευούδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Κιοσσές): Καραγιαννίδης Κώστας, Βασιλακάκης, Μαργαριτίδης, Ιωαννίδης Ν., Κοτσαμάνης, Καραγιαννίδης Γιώργος, Σερέτης(58’ Πολυχρονάκης), Δημητριάδης, Αποστολίδης(87’ Λύκου), Αγγελόπουλος, Θεοδωράκης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Κώστας Αντωνιάδης): Κακουλίδης, Αντωνιάδης(70’ λ. τ. Γιάντσιος Χρήστος), Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Τοσούνογλου, Παρασκευάς(89’ Αναστασιάδης), Γιάντσιος Γιώργος, Μπάτζιος(57’ Θεοφανίδης), Ιωαννίδης Στέφανος(87’ Μυλωνάς), Τρύφων.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *