Α’ ΕΠΣ Δράμας 1ος Όμιλος: Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Καλαμπάκι και Αγ. Αθανάσιο | Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι Χωριστή – Δοξάτο

Με την 14η  αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα στην Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 11 τέρματα και συνολικά φτάσαμε το 197 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

 Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Αγ. Αθανάσιος στην Καλλίφυτο με 1-2 με δύο τέρματα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο Αγ. Αθανάσιος ήταν ανώτερος όμως η Καλλίφυτος είχε τις ευκαιρίες για να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την φάση του πέναλτι στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ διαμαρτύρονται και για μια φάση πέναλτι σε πέσιμο επιθετικού της Καλλιφύτου, Στο 85’ με προβολή ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε με προβολή το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Χωριστή και το Δοξάτο, με την ομάδα του Στράτου Κονταξή να φτάνει πολύ κοντά σε ένα σημαντικό διπλό και να υποχρεώσει τον Ορφέα στην πρώτη εντός έδρας ήττα, όμως ο Τσοχαταρίδης στις καθυστέρησης έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 1-1

Μεγάλο διπλό για το Καλαμπάκι στο γήπεδο της Δόξας επί του Καστρινού με 0-2, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο β’ μέρος. Στο 70’ ο Αγγελόπουλος έκανε το 0-1 και στο 82’ ο Διαμάντι έκανε το 0-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα, νίκη που έφερε το Καλαμπάκι στην 3η θέση μετά από καιρό.

Εύκολο απόγευμα για την Α.Ε. Αμπελοκήπων απέναντι στον Κεραυνό Αρκαδικού, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Κυσσίδη για το 1-0 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Τσοκακτσίδη βρήκε άλλα 3 τέρματα με τον πρώην παίκτη του Κεραυνού Σίμο Μελίδη για το τελικό 4-0.

1ος Όμιλος

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου-Μ. Αλέξανδρος Αγ. Αθανασίου 1-2

Σκόρερ: 43′ Παρουτσής / 16′ Παπαδόπουλος

Ορφέας Χωριστής-Φίλιπποι Δοξάτου 1-1

Σκόρερ:93’ Τσοχαταρίδης  / 16′ Κωνσταντινίδης

Δόξα Αντώνης Καστρινός-Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2

Σκόρερ: 70’Αγγελόπουλος, 82’ Διαμαντί

Α.Ε. Αμπελοκήπων-Κεραυνός Αρκαδικού 4-0

Σκόρερ: 39′ Κυσσίδης Αθ., 61′, 79′, 82′ Μελίδης

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *