Κεραυνός Αρκαδικού – Α.Ε. Κυργίων 2-0: Δίκαιη πρόκριση για τους γηπεδούχους

Την πρόκριση της στη γ’ φάση του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε η ομάδα του Κεραυνού Αρκαδικού κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-0 την νεοσύστατη από φέτος και πάλι ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κυργίων.

Δύο ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και ήδη είχαν αναμετρηθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με τον Κεραυνό να κερδίζει και πάλι αυτή την φορά πιο δύσκολα με ανατροπή στο σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού ο Κεραυνός κυριάρχησε και στα 90 λεπτά του ματς, δεν δέχθηκε ουσιαστικά ευκαιρία από τον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στη νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους δίνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος παρά τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων με Μελίδη, Μητρούση και Πεταλίδη, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον πολύπειρο τερματοφύλακα τους Αλέξανδρο Καγγελίδη.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση του Κεραυνού έγινε μεγαλύτερη και έτσι είχαμε φυσιολογικά τα δύο γκολ και τη νίκη των γηπεδούχων.

Στο 64’ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Μωϋσιάδης και ο Μητρούσης με πολύ ωραία καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0 και 8 λεπτά αργότερα ο Βασίλης Βιζυηνός που είχε μπει αλλαγή στο ματς με ωραία ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ στη γωνία της εστίας έκανε το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Σταύρο Παυλίδη και Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ(Μιχάλης Τσιρομενίδης):

Τιγγιρίδης, Μωϋσιάδης(68’ Μπόζιος), Βασιλειάδης, Βουβαλίδης, Γιαγκοζίδης, Βιζυηνός Κ., Πεταλίδης(68’ Βιζυηνός Γ.), Βιζυηνός Γ.(32’ Ψυχράμης), Μητρούσης, Σανίτσας(46’ Βιζυηνός Β.), Μελίδης(63’ Καρατζάς).

Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ(Χρήστος Ζεκερίδης):

Καγγελίδης Α., Παπαδόπουλος, Καίρογλου(70’ Βουρλιώτης), Τανίδης, Παστιάδης, Στάντσιος, Λαζαρίδης, Καγγελίδης Δ., Αμβροσιάδης(50’ Αναστασιάδης), Ζεκερίδης(70’ Λαμπριανίδης), Κελέσης(50’ Καλανίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *