Βόρειοι: Έδωσαν και πάλι ζωή στο γνωστό γήπεδο της Λακούβας που όλοι παίξαμε σαν παιδιά

Η ακαδημία των Βόρειων σήμερα είχε αθλητικές δραστηριότητες στο γήπεδο της λακκούβας σε γνωστή συνηκία της Δράμας και εκτός αυτού αρκετοί γονείς με εθελοντικό πνεύμα έκαναν παρεμβάσεις για να αλλάξει εικόνα το γήπεδο. δείτε την ανάρτηση του ιδρυτή της ακαδημίας των Βόρειών και Πασχάλη Δημαρίδη

ΑΚΑΔΗΜΙΑ “ΒΟΡΕΙΟΙ Δράμας-ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μοναστηρακίου”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη δράση μας με τίτλο “Σώστε τις Αλάνες, βγάλτε τα παιδιά στις γειτονιές”. Ο χώρος που επιλέχθηκε για την παρέμβαση, η περίφημη λακκούβα, έμοιαζε σήμερα με πολύβουη κυψέλη χωρίς κηφήνες. Πλήθος παιδιών και γονέων της Ακαδημίας μας αλλά και παιδιά, γονείς και δάσκαλοι του γειτονικού 6ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκλησή μας και προσέφεραν την πολύτιμη εθελοντική τους εργασία. Στην κινητοποίηση ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν και πολλοί κάτοικοι της γειτονιάς.

Τα αποτελέσματα εμφανή όπως θα δείτε σε φωτογραφίες του ΠΡΙΝ και του ΜΕΤΑ. Υπάρχουν ακόμη σημεία συμπληρωματικής παρέμβασης που όπως μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Δράμας κ.Παπαδόπουλος θα δρομολογηθούν άμεσα και ίσως είναι έτοιμα και μέσα στην εβδομάδα. Η μία εστία ήταν σαπισμένη και άκρως επικίνδυνη και αφαιρέθηκε. Στην θέση της θα τοποθετηθεί καινούρια και θα περαστούν δίχτυα. Θα τοποθετηθούν δύο προβολείς ώστε να φωτίζεται και το βράδυ και επίσης θα μπουν κάποια παγκάκια ακόμη.

Θα βαφτεί και η βρύση και θα περαστεί και πάλι με δεύτερο χέρι χρώμα η κερκίδα. Εμείς σήμερα περάσαμε 4 ακόμη κάδους απορριμμάτων, κλαδέψαμε τους θάμνους που έμπαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βάψαμε κερκίδα, παγκάκια, κολονάκια, αλυσίδες και την εστία, διορθώσαμε τα επικίνδυνα συρματοπλέγματα, καθαρίσαμε τον χώρο από όλα τα σκουπίδια και στο τέλος παίξαμε και ποδόσφαιρο. Ανανεώσαμε σε σύντομο χρόνο το ραντεβού μας στον χώρο (μόλις περαστεί η άλλη εστία) για αγώνα μεταξύ των γονέων, μαγκάλι, μουσική και υπαίθρια γιορτή στον χώρο. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρό μας και βουλευτή κ.Τάσο Νικολαΐδη, τον Δήμαρχο Δράμας κ.Παπαδόπουλο Γιώργο, τον Αντιδήμαρχο πρασίνου κ.Ρεμόντη Σταμάτη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δράμας κ.Φιλίππου Σπύρο για την παρουσία και συμμετοχή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αλέξανδρο Πουγιούδογλου και την οικογένεια Mundialito 5×5 – Παιδότοπος που ήταν η ψυχή της προετοιμασίας των υλικών και όχι μόνο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Γκλαβόπουλο Παναγιώτη για την ανταπόκριση, την συνεργασία και την εθελοντική συμμετοχή στις εργασίες από νωρίς το πρωί ως το μεσημέρι, τον γονέα της Ακαδημίας μας κ.Τσουκαλά Δημήτρη για την υπέροχη αφίσα της δράσης, τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τέλος ευχαριστούμε ολόψυχα τους για μια ακόμη φορά υπέροχους ποδοσφαιριστές μας και τις οικογένειές τους που στήριξαν με κάθε τρόπο, για μια ακόμη φορά, την εκδήλωσή μας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η πολυπληθής παρουσία (τουλάχιστον 150 άτομα) και η δράση αυτή πέρασαν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής σε μικρούς και μεγάλους και ένα μήνυμα στους αρμόδιους για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ελπίζουμε η δράση αυτή να βρει μιμητές αλλά και να έχει συνέχεια από εμάς.

“Γίνε εσύ η αλλαγή που περιμένεις” ΒΟΡΕΙΟΙ ΔΡΑΜΑΣ

Παρακάτω Η ΛΑΚΚΟΥΒΑ σήμερα και μετά τις παρεμβάσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *