Θα ερωτηθούν οι Ενώσεις για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων – Δύσκολη η επανεκκίνηση

Δύσκολη εως αδύνατη κρίνεται από τους ανθρώπους της ΕΠΟ η επανεκκίνηση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ του Παναγιώτη Δημητρίου, αυτή τη στιγμή, τα τοπικά πρωταθλήματα δεν μπορούν να παιχτούν. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συζήτηση πάνω σε οποιαδήποτε βάση, από τη στιγμή που απαγορεύεται να διεξαχθούν οι προπονήσεις στις ομάδες αυτές ενώ την ίδια ώρα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

Την ίδια ώρα, το έταιρο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέφρε πως την ΕΠΟ την ενδιαφέρει η άποψη των Ενώσεων στο τι θέλουν να γίνει αν επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων. Τεράστιο ρόλο παίζει και ο αριθμός των ομάδων που θέλουν να πάρουν μέρος γιατί αν για παράδειγμα θέλουν να παίξουν μόνο τέσσερις από τις 14 ομάδες, για τις ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν προβλέπονται ποινές και αυτές είναι υποβιβασμός. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτραπεί σε κάθε Ενωση να αποφασίζει για τον εαυτό της.

Αυτή την στιγμή υπάρχει ένας – ανεπίσημος – αριθμός, ο οποίος αναφέρει πως οι 27 από τις 53 Ενώσεις της χώρας θέλουν να ολοκληρωθεί πρόωρα η σεζόν.

Πηγή : Kavalapoint, Νάκης Κομνηνός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *