Α.Ε. Αμπελοκήπων – Άρης Μικροχωρίου 5-0: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους κάνοντας επίδειξη δύναμης

Την νίκη με 5-0 πέτυχε η Α.Ε. Αμπελοκήπων το Σάββατο το μεσημέρι απέναντι στον Άρη Μικροχωρίου στο γήπεδο Κραχτίδης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν ψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Μικροχώρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 3’ όταν ο Μπραζιώτης σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 7’ ο Λουκοβίτης θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν αν έχουν την υπεροχή χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους : Μουρατίδη, Μίτρε, Τέλο, Λουκοβίτη με τον Τότκα να είναι σε ετοιμότητα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 23’ όταν ο Λουκοβίτης θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει με τον Τότκα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Τέλλο θα πλασάρει με τον τερματοφύλακα του Μικροχωρίου να αποκρούει.

Στο  24’ κόρνερ που εκτελέστηκε κεφαλιά πάσα του Μίτρε και με νέα κεφαλιά ο Θανάσης Κυσσίδης θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την περιοχή και στο 32’ ο Τέλλο θα βγάλει την σέντρα και ο Μουρατίδη με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 41’ ωραία σέντρα του Θεοδωρίδη από δεξιά και με πλασέ ο Λουκοβίτης θα κάνει το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 49’ Μουρατίδης θα παίξει πολύ ωραία μέσα στην περιοχή τον Θεοδωρίδη θα βγει τετ α τετ με τον Τότκα στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με του Κυσσίδη, Τέλλο και Λουκοβίτη. Για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο Βέις θα κάνει το 4-0 για την ομάδα του μετά από ωραία πάσα του Τέλλο, ενώ στο ξεκίνημα της φάσεις οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για χέρι του Κώστα Κυσσίδη μετα από πλασέ του Τόπι.

Στο 90’ ο Βεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 5-0.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Ντίνος Τεξίζογλου): Χαλκίδης, Λουκοβίτης(83’ Λαπαρίδης), Κυσσίδης Κ., Βασιλειάδης(27’ Άλλα), Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο, Θεοδωρίδης, Καραγιαννίδης, Μουρατίδης, Κυσσίδης Αθ(69’ Βέις).

Άρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης): Τότκας, Βαβάτσης, Γκαμότσος, Πεντεζίδης(66’ Πεντεζίδης), Τόπι, Κοσκερίδης, Δαφνάκης(66’ Αποστολίδης), Μπραζιώτης(46’ Καζάκης), Τουματζίδης(46’ Νεβεσκιώτης), Ζήσης, Γεωργιάδης(35’ Γεωργιάδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *