ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 3-2 :Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους με σημαντική νίκη

Στο γήπεδο του Μικροχωρίου φιλοξένησε ο τοπικός Άρης τον Άρη Καλαμώνα σε ένα δυνατό ματς Μόλις με την έναρξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Δαφνάκη να εκμεταλλεύεται μια σέντρα από τα αριστερά και να εκτελεί τον Νάννο.

Στο 5′ ο Κωνσταντινίδης έχασε καλή ευκαιρία με το ψηλοκρεμαστό του σουτ να καταλήγει άουτ. Όμως στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο επόπτης έδειξε πως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή του και έπειτα από συνεννόηση με τον διαιτητή Παρασκευούδη δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.

Ο Τόπι σε συνεργασία με τον Δαφνάκη εκτέλεσε το φάουλ, ο γκολκίπερ δε μπόρεσε να διώξει αποτελεσματικά και ο Κωνσταντινίδης από κοντά σημείωσε το 2-0 Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να απειλήσουν την εστία του Μικροχωρίου με εξαίρεση ένα σουτ του Μουρατίδη στο 28′ το οποίο πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Κοτζαμάνης δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να μειώσει από κοντά.

Ο Κωνσταντινίδης ήταν συνεχώς πονοκέφαλος για τον Καλαμώνα χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες παρόλα αυτά οι πιτσιρικάδες του κ. Ταβλαρίδη κατάφεραν να μειώσουν στο 40ο λεπτό, όταν ο Κυριακίδης “έσπασε” ωραία δεξιά στον Ελευθεριάδη και αυτός με ωραίο σουτ υποχρέωσε τον Τότκα σε λάθος για το 2-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να μειώσουν με τους Ελευθεριάδη-Μουρατίδη, με τον Τότκα όμως να επεμβαίνει καθοριστικά και στις δύο φάσεις. Στο 57′ ο Τόπι εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Τουμαντζίδης από κοντά πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει δοκάρι και μέσα, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

5 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τόπι να αστοχήσει ενώ στο 70′ ο Κουμπρόγλου υποχρέωσε τον Νάννο να διώξει σε κόρνερ έπειτα από ένα ωραίο χαμηλό σουτ στη δεξιά γωνία. Στο 77′ ο Γεωργιάδης λίγο έλειψε να κάνει το 3-1 με ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ, όμως τελικά ο Δαφνάκης με δεύτερο προσωπικό γκολ αύξησε τον δείκτη του σκορ, με ένα δυνατό μακρινό σουτ στο 83′.

Από το 85′ και έπειτα το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο με τον Άρη Μικροχωρίου να χάνει πολλές φάσεις για να κλειδώσει το τρίποντο, με κύριους πρωταγωνιστές τους Κωνσταντινίδη, Κουμπρόγλου και Τόπι, παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ελευθεριάδης πέτυχε το 3-2, γκολ που έφερε πολλές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες εξαιτίας της ασυνεννοησίας διαιτητή και επόπτη για την ακύρωση ή όχι του γκολ. Το τέρμα εν τέλει μέτρησε με απόφαση του διαιτητή και το 3-2 ήταν το τελικό σκορ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλέκος Παρασκευούδης με βοηθούς Χρήστο Ζάμπα και Κώστα Δημόπουλο.

Οι συνθ΄εσεις των δύο ομάδων:

Άρης Μικροχωρίου( Ιωαννίδης): Τοτκας, Ιωσηφίδης, Γκαμότσος(44′ Γεωργιάδης), Αυγητίδης, Πεντεζίδης, Μπραζιώτης(1′ Κοσκερίδης, 70′ Ζήσης), Δαφνάκης, Τοπι, Κωνσταντινίδης, Γεωργεφενδής, Καρυπίδης(56′ Τουμαντζίδης Ανέστης, 70′ Κουμπρόγλου).

Άρης Καλαμώνα( Ταβλαρίδης): Νάννος, Μητρούσης(84′ Νοάρδος), Γεωργιάδης(67′ Κοντογιάννης), Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης, Πουλιούδης(63′ Σίντος), Γεωργιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *