Α.Ε. Καλαμπακίου – Δόξα Βώλακα : Δύσκολη έξοδο για τον Βώλακα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ένα όμορφο παιχνίδι φαίνεται ότι θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο Καλαμπακι εκεί που η ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη θα φιλοξενήσει την Δόξα Βώλακα. Ο Λάζαρος Μουρατίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Καλαμπακίου και μετά από μια καλή χρονιά με την ομάδα των Κυργίων συνεχίζει σε μια ομάδα που κοιτάζει ψηλά.

Φέτος το Καλαμπάκι έχει ελάχιστες μεταβολές στο ρόστερ, όμως έχασε δύο βασικά γρανάζια της περσινής χρονιάς καθώς στην Α.Ε. Κυργίων μεταγράφηκαν οι: Μίτρε και Μαυροβασίλης. Πλέον η ομάδα έχει πιο νεανικό σχήμα με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να αποτελούν το ρόστερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Λάζαρος Μουρατίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιες βασικές απουσίες, με τον προπονητή του Καλαμπακίου να δηλώνει στην Dramasport:

Λάζαρος Μουρατίδης (Προπονητής Α.Ε. Καλαμπακίου)

Για αρχή να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους και πάνω απ’ολα υγεία. Το Σάββατο ξεκινάμε επιτέλους τις επίσημες υποχρεώσεις μετα απο μια μεγάλη αποχή.

Παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι απο τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Εμεις εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω πως τα παιδια θα ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτού του ματς.

Έχουμε ένα κράμα με πολλούς ταλαντούχους νεαρούς αλλα και ποδοσφαιριστές έμπειρους και θα μπούμε με στόχο να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο Βώλακας από την άλλη πλευρά φέτος έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και θέλει από την πρώτη μόλις αγωνιστική να φανεί  ανταγωνιστικός και να πάρει μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα, υπενθυμίζουμε ότι την περσινή χρονιά ο Βώλακας είχε πάρει ένα μεγάλο διπλό μέσα στο Καλαμπάκι.

Ο Βώλακας ενισχύθηκε μεταγραφικά αποκτώντας κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Βαγγέλης Παγκάκης, Τάσος Παναγιώτου, Μίλτος Βασιλειάδης ενώ παρέμεινε όλος ο περσινός κορμός της ομάδας στον Σύλλογο.

Η Dramasport επικοινώνησε με τον Λευτέρη Ροδίτη ο οποίο δήλωσε :

Λευτέρης Ροδίτης (Προπονητής Δόξα Βώλακα):

Μετά από 7 μήνες θα παίξουμε αγώνα πρωταθληματος.μια νέα αρχή ,με νέους στόχους ,νέα διαθεση,αλλα πάντα πιστοί στο ίδιο πλάνο που έχει θύσει η διοικηση.τελος προετοιμασίας ,προπονηθήκαμε σκληρά χωρίς τραυματισμούς και αυτό μας αφήνει μια μεγάλη χαρα.ηρθαν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και ο χρόνος θα δείξει εάν καταφέραμε να τους εσωματοσουμε.εχουμε έναν αγώνα με μια παραδοσιακή δύναμη στο δραμινο ποδόσφαιρο (ΑΕ. Καλαμπακιου) όποτε πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από όλες τις απόψεις για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *