Μακεδονικός Αλιστράτης – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 4-2: Με 3 γκολ του Ιωαννίδη η Αλιστράτη πέρασε στην β’ φάση | Πλήρωσε την απειρία του ο Ακρίτας

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πέτυχε ο Μακεδονικός Αλιστράτης αφού κατάφερε και κέρδισε εντός έδρας τον ανανεωμένο Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 1’ με τον Ιωαννίδη με τον Ωραιόπουλο να αποκρούει.

Στο 2’ ωραίο μακρινό σουτ του Ροξένου με τον Καρακούση να είναι σε ετοιμότητα .

Στο 3’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν φάουλ θα το εκτελέσει ο Μπάτσιος με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ιωαννίδης με προβολή θα ανοίξει το σκορ για την Αλιστράτη.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους, Θεοφανίδη και Μαλέ για να φτάσουμε στο 20’ όταν ο Θεοφανίδης θα βγάλει την σέντρα ο Ιωαννίδης θα κάνει το πλάσε μέσα από την περιοχή για το 2-0 του Μακεδονικού.

Στην συνέχεια το Νευροκόπι ανέβασε απόδοση και απείλησε με τους Σωτηρόπουλο και Αμπατζίδη με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ακρίτας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε 2-3 καλές στιγμές για να μειώσει το παιχνίδι.

Στο 52’ ο Μπάτζιος θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-0.

Στο 60’ ο Θεοφανίδης  θα κάνει μια ωραία κούρσα από δεξιά θα βγάλει την σέντρα και ο Ιωαννίδης μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 3ο προσωπικό τέρμα για το 4-0.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 62΄ο Σωτηρόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 4-1.

Στο 80’ ο Ροξένος θα εκμεταλλευτεί την ασυνεννοησία Καρακούση και Γιάντσιο και θα κάνει το 4-2 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Ιωαννίδης, Μπάτζιος και Θεοφανίδης, ενώ για τον Ακρίτα οι: Αμπατζίδης και Σωτηρόπουλος.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Ακρίτας παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 6 έπαιξαν για πρώτη φορά.

Μακεδονικός Αλιστράτης: Καρακούσης, Αντωνιάδης, Δημητριάδης, Γιάντσιος, Χατζηπουργάνης(64’ Παλιόγλου), Μαλλές, Παρασκευάς(71’ Βασιλειάδης)), Τρύφων, Μπάτζιος, Ιωαννίδης(71’ Αναστασιάδης), Θεοφανίδης.

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου (Θάνος Ξυραφίδης): Ωραιόπουλος, Γαλόπουλος(54’ Τσόρλης), Σαρνταρίδης, Κουρουτζίδης, Κατιορετσίδης(46’Μουταφτσής), Κυριακίδης(53’ Τοτίκος), Εξουζίδης, Σωτηρόπουλος, Ροξένος, Αμπατζίδης, Χαλκίδης(46’ Κιοσέογλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *